Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

«ΣΑΡΩΝΕΙ» ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ: ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΙΑ (ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 9 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ)

«ΣΑΡΩΝΕΙ» ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ: ΠΡ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ανάρπαστο το «Becoming»

Σε χρόνο- ρεκόρ, νούμερο ένα σε πωλήσεις στις ΗΠΑ και νούμερο 2 στη Μεγάλη Βρετανία, το αυτοβιογραφικό βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα «Beocoming» έγινε κιόλας το ταχύτερα εμπορικότερο βιβλίο της χρονιάς! Η πρώην πρώτη κυρία του Λευκού Οίκου πουλάει 9 αντίτυπα ανά δευτερόλεπτο στον κόσμο, είναι πρώτη σε πωλήσεις στο Amazon, με sold out εισιτήρια σε όλες τις παρουσιάσεις της.

Τα δημοφιλέστατα τηλεοπτικά σόου με την Όπρα Γουίνφρεϊ, τον Τζίμι Κίμελ, την Έλεν Ντετζενέρις ανέδειξαν από την πρώτη στιγμή την έκδοση που γνωρίζει αποθεωτική υποδοχή από το κοινό. Στο amazon.com, περισσότερες από 200 κριτικές χρηστών έδωσαν στο βιβλίο πέντε αστέρια.

Η πρώτη έκδοση έγινε με 1.800.000 αντίγραφα στις ΗΠΑ και τον Καναδά με εκδότη την Penguin Random House, ενώ τυπώθηκαν άλλες 800.000 βιβλία με σκληρό εξώφυλλο. Ο εκδοτικός οίκος δήλωσε ότι τα απομνημονεύματα είχαν πουλήσει πάνω από 725.000 αντίτυπα στις πρώτες 24 ώρες. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο οίκος Penguin ανέφερε ότι 86.000 αντίτυπα είχαν πωληθεί σε όλες τις μορφές, συμπεριλαμβανομένου του audiobook και είχαν αποστείλει 350.000 αντίτυπα, με ήδη δύο ανατυπώσεις.

Με αυτά τα δεδομένα η κυκλοφορία θεωρείται εκδοτικό γεγονός της χρονιάς έστω κι αν διανύουμε τις τελευταίες μέρες του 2018.  Η ιστορία της Μισέλ που μεγαλώνει στη νότια πλευρά του Σικάγο, μέχρι τη θητεία της ως πρώτη κυρία στον Λευκό Οίκο, προσφέρει σε όλους, σε αυτές τις μέρες πόλωσης και μίσους, μια νέα εναλλακτική ελπίδα, λένε οι αναγνώστες. Επιπλέον αποδεικνύει πως η δημοτικότητα και η επιρροή της παραμένει έστω κι αν ο σύζυγός της δεν έχει πια το κορυφαίο αξίωμα του προέδρου των ΗΠΑ και πλανητάρχη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View