Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Στη Levante Ferries πλοίο της Kefalonian Lines - Δρομολόγια από το πάσχα στις γραμμές Κυλλήνης Ζακύνθου – Κυλλήνης Πόρου Κεφαλονιάς

Στη Levante Ferries πλοίο της Kefalonian...

Η μεταβίβασή του θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το α’ τρίμηνο του 2019.

Προσύμφωνο αγοράς για την απόκτηση ενός πλοίου από την Kefalonian Lines υπέγραψε η Levante Ferries, θυγατρική της Newsphone. Η επένδυση και η μετασκευή του πλοίου υπολογίζεται στα 10 εκατ. ευρώ, ενώ η μεταβίβασή του θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το α’ τρίμηνο του 2019.

Σύμφωνα με χρηματιστηριακή ανακοίνωση «Η εταιρεία «ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ – ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ» ανακοινώνει  ότι η υπό σύσταση θυγατρική εταιρεία Levante Ferries V Ν.Ε., υπέγραψε προσύμφωνο αγοράς πλοίου με την ναυτική εταιρεία KEFALONIAN LINES και η μεταβίβαση του πλοίου θα γίνει μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2019.

Το εν λόγω πλοίο είναι στις ακτοπλοϊκές γραμμές του Ιονίου.

Η συνολική επένδυση για την αγορά και μετασκευή του πλοίου εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ. Η εισηγμένη εταιρεία συμμετέχει στην Levante Ferries V με ποσοστό 99,9%.

Η χρηματοδότηση θα γίνει με ίδια κεφάλαια της Levante Ferries V ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, με τραπεζικό δανεισμό 4 εκατομμυρίων ευρώ και το υπολειπόμενο ποσό θα προέλθει από τις λειτουργικές ταμειακές ροές της εταιρείας σε διάρκεια περίπου 3 ετών».

Το πλοίο σχεδιάζεται να δρομολογηθεί το Πάσχα του 2019, στις γραμμές Κυλλήνη Ζακύνθου – Κυλλήνη Πόρου Κεφαλονιάς.

 

Με πληροφορίες από metaforespress.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά