Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται ως παιδική ταινία animation ο αγαπημένος "Ασπροδόντης" στις 13 Δεκεμβρίου

Έρχεται ως παιδική ταινία animation ο αγ...

Θα δούμε το φιλμ και στην Πάτρα

H ιστορία του ασπροδόντη, από την κλασική νουβέλα του Αμερικανού συγγραφέα Jack London (1876-1916) που στον κινηματογράφο είχαμε απολαύσει το 1991 σε σκηνοθεσία του Ράνταλ Κλάιζερ με τον Ίθαν Χοκ τότε στο ρόλο του νεαρού παιδιού που πιάνει φιλία μ’ ένα λύκο, τον ασπροδόντη - White Fang στην χιονισμένη Αλάσκα την εποχή των Χρυσοθήρων, ξαναγυρίστηκε αυτή τη φορά ως μία μεγάλου μήκους ταινία animation και θα προβληθεί από τις 13 Δεκεμβρίου 2018 στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Odeon.

Αναμένεται να δούμε το φιλμ και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare. Η σκηνοθεσία είναι του Αλεξάντρ Εσπιγκάρες - Alexandre Espigares, ο οποίος είναι από την Ισπανία και το Λουξεμβούργο και μάλιστα έχει τιμηθεί με Όσκαρ (από κοινού με τον Laurent Witz) το 2013 στην κατηγορία του καλύτερου Animated φιλμ μικρού μήκους για Short Film για το «Mr Hublo». Στον «Ασπροδόντη – White fang» ακούγονται οι φωνές γνωστών ηθοποιών όπως των Nick Offerman, Rashida Jones, Paul Giamatti.

Η ταινία είχε κάνει την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου κινηματογράφου του Σάντανς στη Γιούτα και στο Φεστιβάλ του Τορόντο.

Θα προβληθεί και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture