Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

PARTY TIME! ΝΙΝΟ ΚΑΙ ALCATRASH ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ APOTHEOSIS STAGE ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ

PARTY TIME! ΝΙΝΟ ΚΑΙ ALCATRASH ΘΑ ΞΕΣΗΚΩ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Σα ναυαγοί, σα Ροβινσώνες

Ακόμα ένα εκρηκτικό live θα αναστατώσει την Ηρώων Πολυτεχνείου το ερχόμενο σαββατόβραδο 24 Νοεμβρίου: Ο γνωστός τραγουδιστής Νίνο, μια από τις ιδιαίτερες «περσόνες» της εγχώριας μουσικής σκηνής, που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στη νυχτερινή Αθήνα και καθιερωθεί μέσα από αγαπημένα προσωπικά σουξέ, καταφθάνει στην Apotheosis Stage στο πλαίσιο των δημοφιλών parties της Harris the Events.

 

Για μια μοναδική εμφάνιση στην Πάτρα, καλεσμένος των Χάρη Παναγόπουλου και Γιάννη Ροδόπουλου, ο γοητευτικός ερμηνευτής υπόσχεται ένα αξέχαστο μουσικό ξεφάντωμα. Μετά τη συνεργασία του με τη Fantasia και τον Κωνσταντίνο Αργυρό καταφθάνει άλλωστε στα μέρη μας με «ανεβασμένες» μετοχές.

Θυμίζουμε πως ο Νίνο έχει γεννηθεί στη Σουηδία και μεγαλώσει στη Ρόδο. Ασχολήθηκε με το πεντάγραμμο από έφηβος και εξελίχθηκε σε αυτοδίδακτο μουσικό πολλών οργάνων. Εγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό από το πρώτο πολύκροτο talent show Fame Story (2002) ξεχωρίζοντας από την πρώτη στιγμή με το στυλ και την προσωπικότητά του. Στο ξεκίνημα της καριέρας του «πέρασε» όμως και από νυχτερινά μαγαζιά της Πάτρας. Ανάμεσα στα κομμάτια που τραγούδησε και έγιναν μεγάλες επιτυχίες ήταν τα «Σα Ναυαγοί, σα Ροβινσώνες»,  «Έρωτα μου»,  «Επηρεάστηκα»,  «Θεός», «Κακό παιδί»,  «Οκ», «Είμαι ένας άλλος». Από τις τελευταίες επιτυχίες του, που ακούγονται στα ραδιόφωνα αυτή την περίοδο είναι το «Μαύρο Βλέμμα» καθώς και το «Μεγάλος Έρωτας». Μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει  πέντε στούντιο άλμπουμ. Εχει συνεργαστεί σε μεγάλες πίστες με κορυφαία ονόματα όπως η Αννα Βίσση, η Πέγκυ Ζήνα, ο Σταμάτης Γονίδης, η Ελενα Παπαρίζου και ο Πασχάλης Τερζής. Στο ενεργητικό του έχει επίσης πολυσυζητημένες εκκεντρικές εμφανίσεις σε τηλεοπτικά μουσικά σόου με απονομές βραβείων. Τα media δεν χάνουν βέβαια ποτέ την ευκαιρία να ασχοληθούν με την ερωτική του ζωή. Είναι πρώην αγαπημένος της Δούκισσας Νομικού και τέως σύζυγος της Χρυσής Βαρδινογιάννη.

 

Μαζί με το Νίνο, το πατρινό κοινό θα απολαύσει το Σάββατο το αγαπημένο τοπικό συγκρότημα των Alcatrash που δημιουργεί «χαμό» όπου κι αν βρεθεί. Η συνύπαρξη προμηνύεται άκρως ερεθιστική... Σπεύστε λοιπόν εγκαίρως για κρατήσεις.

 


*Αυτό το Σάββατο 24.11 στις 23.30
Τιμή εισόδου: 10 ε/1ποτό
Τηλ. κρατήσεων:6937 144 344

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View