Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ: VASILIS ZOULIAS ΚΑΙ ZUHAIR MURAD ΝΤΥΝΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ

ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ: VASILIS ZOULIAS ΚΑΙ ZUHAIR...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η μαγεία του ρετρό και των χειροποίητων κεντημάτων πήγε Ζάππειο

Δυο οι «υπερβατικές» οι στιγμές στην αθηναική εβδομάδα μόδας AXDW στο Ζάππειο: οι επιδείξεις του λιβανέζου σταρ του red carpet Zuhair Murad και του διεθνούς φήμης ελληνα λάτρη της «old Athens» Vasilis Zoulias. Kαι οι δυο εκπροσωπούν αμφιέσεις παραμυθένιες, δηλαδή για ειδικές περιστάσεις και μακριά από την «κανονική», συμβατική καθημερινότητα. Κορσέδες, φρου-φρου, δαντέλες, κεντήματα, διαφάνειες έκαναν το κοινό να ονειρευτεί…

Η χρυσή εποχή των supermodels  και της λαμπερής μόδας της δεκαετίας του 90, ενέπνευσε το Βασίλη Ζούλια. Κάλεσε λοιπόν τις σταρ του αλλοτινού εγχώριου μόντελινγκ Βίκυ Καγιά και Εύη Αδάμ να πρωταγωνιστήσουν με ηχητική   υπόκρουση το Vogue της Μαντόνα και το Τoo funky του George Michael. Ο Χάρης Χριστόπουλος υποδύθηκε τον εαυτό του και φωτογράφισε τα κορίτσια με κινηματογραφικό αέρα. Χειροκροτήθηκαν στενά ρομαντικά μπούστα και κλος φούστες, μανικάκια «φούσκες», λεπτεπίλεπτα γοβάκια και εκτυφλωτικά χρώματα. Vintage καπέλα και τα θεαματικά κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου συμπλήρωναν τα looks.

 

 

O κορυφαίος μετρ της παγκόσμιας υψηλής ραπτικής Zuhair Murad, που τόσο λατρεύει η Τζένιφερ Λόπεζ, είναι συνδεμένος με τις «άπιαστες» ολοκέντητες τουαλέτες.  Παρουσίασε λοιπόν ένα καθηλωτικό show στο κατάμεστο Περιστύλιο του Ζαππείου, όπου συγκεντρώθηκαν πάνω από 600 εκλεκτοί καλεσμένοι. Ήταν η πρώτη φορά που ο σχεδιαστής ανέδειξε τη ready-to-wear S/S ’19 συλλογή του. Aέρινα μεταξωτά υφάσματα και πολύτιμες πέτρες κοσμούν τις δημιουργίες του. Λαμπερά μάξι αλλά και μίνι φορέματα, σύνολα με παντελόνια στους τόνους του κόκκινου, του μoβ, του μπεζ και του φούξια σε συνδυασμό με το μαύρο, σαγήνευσαν άπαντες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View