Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ξεκίνησαν τα μαθήματα των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ρομποτικής που πραγματοποιούν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Λάτση

Ξεκίνησαν τα μαθήματα των Εκπαιδευτικών ...

Σε συνεργασία με τον επίσημα αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό φορέα, STEM education

Με μεγάλη συμμετοχή μαθητών Δημοτικού αλλά και Γυμνασίου ξεκίνησαν τα μαθήματα των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ρομποτικής που πραγματοποιούν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Λάτση σε συνεργασία με τον επίσημα αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό φορέα, STEM education.

Η Εκπαιδευτική Ρομποτική παρέχει ευκαιρίες για την ανάπτυξη εξειδικευμένων δεξιοτήτων, ενθαρρύνοντας τα παιδιά να απαντούν σε ερωτήματα και να εμπλέκονται σε παιγνιώδεις δραστηριότητες με θέματα την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική και τα μαθηματικά. Μέσα απο τα προγράμματα STEM τα παιδιά αναπτύσσουν κριτική σκέψη, ικανότητα επίλυσης σύνθετων προβλημάτων, καλλιεργούν την δημιουργικότητα και την επικοινωνία, και εν γένει προετοιμάζονται για έναν κόσμο τεχνολογικής καινοτομίας. Πρόκειται για ένα απαραίτητο εφόδιο στην συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογική κοινωνία, το οποίο εξοπλίζει τους μικρούς μας φίλους απο νεαρή ηλικία, παρέχοντάς τους ερεθίσματα διαφορετικά απο αυτά που προσφέρουν οι συμβατικές εκπαιδευτικές μέθοδοι.

Τα μαθήματα STEM [Science, Technology, Engineering and Mathematics] απευθύνονται σε παιδιά Δημοτικού καθώς και Γυμνασίου. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο κεντρικό φροντιστήριο, Άρη Βελουχιώτη 14, Πάτρα, και στο παράρτημα Βραχναιΐκων, Πατρών Πύργου 208, Βραχναίϊκα.

Εκδηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας, ώστε το έμπειρο διδακτικό προσωπικό να σας ενημερώσει αναλυτικά και να  σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το παιδί σας.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και διαμορφώνονται συνεχώς νέα τμήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες Τηλ.: 2610 333090 & 2610 672223

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά