Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι έφαγαν το πρώτο βράδυ στη φυλακή Παπαντωνίου - Κουράκου

Τι έφαγαν το πρώτο βράδυ στη φυλακή Παπα...

Ο ρόλος του επιχειρηματία

Αρκετά δύσκολη η πρώτη νύχτα που πέρασαν στις φυλακές Κορυδαλλού ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου, που κρίθηκαν προφυλακιστέοι και το μεσημέρι της Τετάρτης πέρασαν τις πύλες της φυλακής.

Παπαντωνίου - Κουράκου: Το πρώτο βράδυ στη φυλακή - Ζήτησε χαρτιά για να γράψει βιβλίο ο πρώην υπουργός

Το καθημερινό πρόγραμμα παραμονής του Γιάννου Παπαντωνίου,που μένει μόνος του στο κελί του, περιλαμβάνει προαυλισμό από τις 8 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι, στη συνέχεια θα επιστρέφει το κελί του για την καθιερωμένη καταμέτρηση και στη συνέχεια θα ακολουθεί ο απογευματινός προαυλισμός.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, τη Σταυρούλα Κουράκου, που μοιράζεται το κελί της με άλλες εννέα κρατούμενες,, επισκέφθηκε στενή της φίλη, προκειμένου να της παραδώσει προσωπικά της αντικείμενα. Το πρώτο δείπνο του Γιάννου Παπαντωνίου στη φυλακή περιελάμβανε ζυμαρικά.

Την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τόσο ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου όσο και η σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου στις φυλακές Κορυδαλλού περιέγραψε ο δικηγόρος τους, Αριστοτέλης Χαραλαμπάκης, μιλώντας στο newsit.gr.

«Ήταν η πρώτη επίσκεψη που έκανα στον κύριο Παπαντωνίου στις φυλακές μετά τα προχθεσινά γεγονότα. Είναι ψύχραιμος και αυτός και η κυρία Κουράκου», δήλωσε στο newsit.gr ο δικηγόρος του ζεύγους Παπαντωνίου Αριστοτέλης Χαραλαμπάκης.

«Καθίσαμε και συζητήσαμε, αναλύσαμε την κατάσταση και αρχίσαμε να συζητάμε τις προοπτικές των επόμενων κινήσεων. Όσον αφορά τα χρήματα που έδινε στον επιχειρηματία για να τα βγάλει στο εξωτερικό. Εδώ υπήρξε από τα media μια μεγάλη παρεξήγηση χαρακτηρίζουν τον επιχειρηματία ως «βαθύ λαρύγγι» και ότι αυτός έκαψε τον Παπαντωνίου και τα λοιπά. Αυτό δεν είναι αληθές διότι αυτά που λέει ο επιχειρηματίας τα οποία είναι σωστά και αληθή είναι ακριβώς τα ίδια που λέει και ο κύριος Παπαντωνίου.

Δηλαδή δεν αμφισβητούμε ότι πράγματι δόθηκαν αυτά τα χρήματα και εστάλησαν στο εξωτερικό εκείνο που αμφισβητεί έντονα ο κύριος Παπαντωνίου και κατηγορηματικά είναι ότι τα χρήματα αυτά  προερχόταν από μίζες όπως λέει το κατηγορητήριο», προσθέτει.




 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις