Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Η Βασιλική Κορδερά, Πρόεδρος του Oμίλου Bergmann Kord, μας μιλάει για τον «8-βριο κατά του καρκίνου»

Η Βασιλική Κορδερά, Πρόεδρος του Oμίλου ...

Για την ανακούφιση του συνανθρώπου μας

«Με τον “8-βριο κατά του καρκίνου” συνεισφέρουμε δυναμικά στην ανακούφιση του συνανθρώπου μας», δηλώνει η Βασιλική Κορδερά, Πρόεδρος του Oμίλου Bergmann Kord. Με αφορμή την 25η Οκτωβρίου 2018, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, η Bergmann Kord συμμετέχει για άλλη μια χρονιά στην στήριξη των άπορων Συνανθρώπων μας που πάσχουν από καρκίνο, με μια σειρά από οκτώ (8) Ενέργειες-Προσφορές που αφορούν, για αρχή, στην Πελοπόννησο και στις ευρύτερες περιοχές. 

Για τις Ενέργειες αυτές μιλάμε με την Βασιλική Κορδερά, Πρόεδρο του Ομίλου Bergmann Kord.

Ποιες είναι λοιπόν κυρία Κορδερά αυτές οι οκτώ (8) Ενέργειες - Προσφορές των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord, που προσφέρετε στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων «Οκτώβριος 2018 κατά του καρκίνου»;

Θα ήθελα να ξεκινήσω ευχαριστώντας σας για την προβολή και – κυρίως – για την υποστήριξη σας αναφορικά με τις δραστηριότητες των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord.

Θα μου επιτρέψετε να απαντήσω στο ερώτημά σας αριθμώντας τις ενέργειες αυτές – προκειμένου να αποδώσω σε όλες την δημοσιότητα που αξίζουν χωρίς τον κίνδυνο να μου διαφύγει κάποια. Βλέπετε είναι αρκετές και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτό!

1. Η πρώτη μας ενέργεια αφορά στην Χορηγική Συμμετοχή και Υποστήριξη που παρέχουμε στην μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη διοργάνωση, Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στη Δυτική Ελλάδα «PINK THE CITY 2018», που διοργανώνει ο Σύλλογος κατά του καρκίνου του μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» ΑΧΑΪΑΣ, στις 21 Οκτωβρίου, στην Πάτρα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και καθ’ όλη την διάρκεια του Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την καμπάνια «ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: Η εικόνα σας αναλλοίωτη Πριν & Μετά».

2. Η δεύτερη προσφορά αφορά στην έκπτωση 20% που παρέχουμε τον Οκτώβριο, σε όλες τις Ιατρικές περούκες Παθήσεων HOS-2, αποκλειστικής διάθεσης της Bergmann Kord.

3. Στο ίδιο πλαίσιο, ενεργοποιούμε τις δραστηριότητες της Πρωτοβουλίας Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας “HAIR for HELP” του Ομίλου των Κλινικών Bergmann Kord, μέσω της εθελοντικής κοπής 20 εκατοστών προσφερομένων μαλλιών, προκειμένου να κατασκευαστούν Ιατρικές περούκες Παθήσεων, οι οποίες θα προσφερθούν δωρεάν σε άπορους, πάσχοντες συνανθρώπους μας. Η ενέργεια αυτή θα πραγματοποιείται καθ’ όλη την διάρκεια του Οκτωβρίου, στο Επιστημονικό Κέντρο της Bergmann Kordστην Πάτρα, που βρίσκεται στην οδό Αγίου Ανδρέου 111.

4. Παράλληλα, έχουμε και ανταποδοτικές προσφορές προς τους Δότες Μαλλιών, όπως:

Εντελώς Δωρεάν μία (1) Ενημέρωση και Τριχολογικό Έλεγχο Τριχόπτωσης, στον ίδιο ή σε άτομο που θα υποδείξει ο Εθελοντής/Εθελόντρια.

- Επίσης εντελώς δωρεάν, μία (1) Θεραπεία κατά της Τριχόπτωσης και Περιποίησης Μαλλιών BergmannKord, στον ίδιο ή σε άτομο που θα υποδείξει ο Εθελοντής/Εθελόντρια.

Αν μη τι άλλο, αποδεικνύετε έμπρακτα την πίστη της Bergmann Kord στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη…

Και δεν τελειώνουμε εδώ. Προσφέρουμε για τον Οκτώβριο 2018:

5. Έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα Περιποίησης Μαλλιών, αποκλειστικής διάθεσης Bergmann Kord.

6. Έκπτωση 50% σε μια καινοτόμο θεραπεία PRP κατά της Τριχόπτωσης.

7. Επίσης, οι Μεταμοσχεύσεις Μαλλιών με την υπογραφή των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord θα πραγματοποιούνται στις πλέον συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

8. Τέλος, κι εγώ η ίδια θα είμαι παρούσα στην Πάτρα, μαζί με το Επιστημονικό Επιτελείο του Ομίλου των Κλινικών Bergmann Kord, από την Δευτέρα 29 έως και την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, στην Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord της Πάτρας. Θα υποδεχθούμε κάθε ενδιαφερόμενο και θα είμαστε στη διάθεσή του για να απαντήσουμε σε ερωτήματα που έχουν να κάνουν με:

- Τις Θεραπείες για Ογκολογικούς Ασθενείς

- Τα αίτια και τις Θεραπείες Τριχόπτωσης

- Τη Μεταμόσχευση Μαλλιών

- Τα Προϊόντα Περιποίησης Τριχωτού.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των ενημερώσεων – οι οποίες θα γίνονται κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού -  θα πραγματοποιείται Δωρεάν Τριχολογικός Έλεγχος Τριχόπτωσης.

Τα Επιστημονικά Κέντρα της Bergmann Kord μετά από 39 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα, έχουν ξεπεράσει τα σύνορα του εγχώριου επιστημονικού κόσμου, προσφέροντας την τεχνογνωσία τους για την Μεταμόσχευση Μαλλιών ακόμα και σε προηγμένες διεθνείς αγορές. Πως αισθάνεστε για το επίτευγμά σας αυτό;

Είμαστε ένας Πιστοποιημένος Ιατρικός Οργανισμός, ο οποίος ακολουθεί Γερμανικά Πρότυπα Λειτουργίας και Οργάνωσης, με στόχο την ολοκληρωμένη φροντίδα των Μαλλιών.

Δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στην Πρόληψη, τη Θεραπεία και την Επιστημονική αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης, ενώ επενδύουμε σταθερά στην Κλινική έρευνα, την Καινοτομία και την Τεχνογνωσία.

Η πρώτη εγχώρια εμφύτευση μαλλιών στη χώρα μας πραγματοποιήθηκε από την Bergmann Kord.

Έκτοτε το Παγκόσμια αναγνωρισμένο Ιατρικό Επιτελείο της έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 67.000 Μεταμοσχεύσεις Μαλλιών, με αισθητικά άρτια, φυσικά και μόνιμα αποτελέσματα.

Περισσότερες Πληροφορίες για τις Οκτώ (8) Ενέργειες-Προσφορές των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.kordhairclinics.gr/blog/prosfores-8brios-patras-2018/

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ BERGMANN KORD

* Πάτρα : Αγίου Ανδρέου 111, Τ.Κ. 262 21 Πάτρα, Τηλ.: 2610 42 45 45

* Αθήνα (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348 (Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα,
Τηλ.: 210 68 28 888

* Αθήνα : Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

* Θεσσαλονίκη : Αδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου, Τ.Κ. 551 33 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310 45 85 55

* Λάρισα : Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα (Κεντρική Πλατεία Λάρισας), Τ.Κ. 412 22 Λάρισα, Τηλ.: 2410 66 00 90

* Ηράκλειο : Γεωργ. Παπανδρέου & Δρακοντοπούλου 49, Τ.Κ. 713 06 Ηράκλειο, Κρήτη, Τηλ.: 2810 34 20 65

* Ρόδος : Καναδά 73 (Πλατεία Αγ. Νικολάου), Τ.Κ. 851 00 Ρόδος, Τηλ.: 22410 78 302

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being