Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

H 36χρονη Ειρήνη Δεμερτζή είναι το θύμα του χθεσινού τροχαίου στην Πατρών-Πύργου- Διερχόμενο όχημα την παρέσυρε και την σκότωσε

H 36χρονη Ειρήνη Δεμερτζή είναι το θύμα ...

Στο ύψος της περιοχής Λάππα.

Η 36χρονη Ειρήνη Δεμερτζή του Ιωάννη είναι η γυναίκα που έχασε τη ζωή της χθες στο τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο 32χλμ της Εθνικής Οδού Πατρών Πύργου, στο ύψος της περιοχής Λάππα.

 

23:45 Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες η γυναίκα που έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος στην Πατρών-Πύργου είχε κάνει auto stop στην Πατρών-Πύργου με στόχο όπως είπε στον οδηγό του αυτοκινήτου που σταμάτησε να την πάρει, να πάει για ψώνια στο Λάππα Αχαΐας. Η γυναίκα, όταν έφτασαν στον ύψος του Λάππα κατέβηκε από το αυτοκίνητο και στην συνέχεια διερχόμενο αυτοκίνητο την χτύπησε και την σκότωσε.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι και δεύτερο όχημα που πέρασε από το σημείο της κατέφερε και δεύτερο δυνατό χτύπημα. Ο άψυχο σώμα της παραμορφώθηκε γεγονός που κατέστησε εξαιρετικά δύσκολη και τη διαδικασία αναγνώρισής της.

 

22:10 Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr στο Κέντρο Υγείας Αχαΐας δεν έχουν ακόμα τα στοιχεία της ταυτότητάς της, ούτε την ηλικία της. Η Αστυνομία θα προσπαθήσεις προφανώς να τα εξακριβώσει από τα χαρτιά που ενδεχομένως είχε μέσα στο αυτοκίνητό της.

Η σορός της μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία - νεκροτομή.

 

21:45 Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση του thebest.gr η γυναίκα που παρασύρθηκε στην Πατρών-Πύργου είναι νεκρή. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας ήταν όμως ήδη αργά.

21:30 Τροχαίο με τραυματισμό σημειώθηκε πριν λίγο στην Πατρών-Πύργου στο ύψος του Λάππα Αχαΐας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι γυναίκα που οδηγούσε στην Εθνική Οδό σταμάτησε και βρήκε από όχημα που την μετέφερε με αποτέλεσμα να την χτυπήσει άλλο διερχόμενο όχημα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε την γυναίκα η οποία φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις