Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ: ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΟΡΕΜΑ ERDEM ΕΠEΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ, EΠΙΣΚΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΜΙΑΣ ΤΗ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ

ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ: ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΟΡΕΜΑ ERDEM ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Και κομψή και trendy

Λάτρης της φωτογραφίας και γενικότερα των εικαστικών (έχει άλλωστε σπουδάσει ιστορία της τέχνης) η 37χρονη δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη, επίσημη δημόσια εμφάνισή της μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού της στο περίφημο Victoria & Albert Museum- σχετικά κοντά με το σπίτι της στο Kensighton Palace- την περασμένη Τετάρτη το βράδυ. Κατά τα διεθνή media, ήταν αρκετή αυτή της η  εικόνα για να καταλαγιάσει μονομιάς όλο το «θόρυβο» για την γκαρνταρόμπα της Μέγκαν Μαρκλ.

Με ένα τουίντ, μάλλινο φόρεμα Erdem σε εκπληκτική θηλυκή γραμμή, η Κέιτ κέρδισε απανωτά εγκωμιαστικά δημοσιεύματα. Εχοντας ανακτήσει εντελώς τη λυγερή σιλουέτα της «έπαιξε» στους ασπρόμαυρους τόνους, με μπορντό πινελιές. Το φόρεμα ήταν στο νέο, trendy μήκος του μακριού μίντι και είχε πλαινό ντεκολτέ στους ώμους ενώ  η φούστα κλοσάριζε χαμηλά. Το styling συμπλήρωναν vintage style σκουλαρίκια Erdem , παπούτσια και τσάντα Jimmy Choo.

H μελλοντική βασίλισσα είχε μια πρώτη γεύση από τις 800.000 εικόνες που εκτίθενται στο μουσείο και ξεναγήθηκε πολύ χαρούμενη από τους υπευθύνους. Ηταν η πρώτη φορά που επισκέφθηκε το χώρο από τη στιγμή που έγινε «Royal Patron» τον περασμένο Μάρτιο και κατά κοινή ομολογία ήταν πραγματικά υπέρκομψη αναδεικνύοντας τρις κορυφαίες τάσεις του φετινού χειμώνα: τα τουίντ και τα καρό, από ένα ρομαντικό βρετανικό label. (Αν και εμείς επικροτούμε το γούστο της περισσότερο από της Μέγκαν, υπήρξαν πάντως και δημοσιεύματα που επέμεναν πως οι έξω ώμοι και το μακρύ μίντι μήκος είναι πρωτίστως στοιχεία συνδεδεμένα με τη Μέγκαν…)

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View