Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΟΣ DIOR «ΑΝΟΙΞΕ» ΤΗΝ PARIS FASHION WEEK- ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΑΦΡΑΔΑ ΤΗΣ ΣΙΛΟΥΕΤΑΣ

ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΟΣ DIOR «ΑΝΟΙΞΕ» ΤΗΝ PARIS FAS...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το νέο «θαύμα» της Maria Grazia Chiuri

Σύγχρονος χορός, ροδοπέταλα, κάθετοι προβολείς και αιθέριες δημιουργίες σε πάλ, ονειρικούς τόνους. Μια επίδειξη-φαντασίωση. Ο οίκος Dior άνοιξε την Paris Fashion Week θαμπώνοντας άπαντες στο ιπποδρόμιο Longchamp της πόλης του φωτός. Η Maria Grazia Chiuri μετέτρεψε το χώρο σε σκηνή χορού με αναφορές στις Ισιδώρα Ντάνκαν, Μάρθα Γκράχαμ και Πίνα Μπάους. Με τη σφραγίδα του ισραηλινού χορογράφου Sharon Eyal τα σώματα πέταξαν «άυλα» μαζί με τα ρούχα. Η γυναικεία σιλουέτα απελευθερώθηκε υπερβατικά, τυλιγμένη από πέπλα και αέρινα υλικά…

Μπλέικ Λάβλι, Σαρλίν Γούντλει, Εύα Ερτζιγκόβα, Κιάρα Φεράνι, Ολίβια Παλέρμο, Eριν Ο Κόνορ, Zαν Νταμάς, Ντρι Χέμινγουει, Ολγα Κιριλένκο κ.α. ήταν εκεί για να χειροκροτήσουν τη νέα συλλογή της Chiuri για το επόμενο καλοκαίρι 2019. Την ιταλίδα που έχει κατορθώσει να επαναφέρει τον παριζιάνικο κολοσσό στο προσκήνιο κάνοντας ανάρπαστο το ιδιαίτερο στυλ που καθιέρωσε.

Η περίφημη saddle bag που αναβίωσε θριαμβευτικά, παρέλασε σε άπειρες εκδοχές πάνω και κάτω από την πασαρέλα όπως επίσης και το Dior logo σε ιμάντες, tote bags και boho τσαντάκια. Μαζί, τούλια, δαντέλες, μουσελίνες σε άπειρες πτυχές αλλά και κολάν από δίχτυ. Καμία έντονη παραφωνία ή φαντεζί επιδεικτικότητα. Ρομαντισμός, τέχνη και new age κορίτσια-χορεύτριες καθήλωσαν. Ηταν μια γιορτή της δημιουργίας με «χαρακτήρα» στη μόδα,  το πρώτο κιόλας βράδυ της γαλλικής fashion week.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View