Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Executive Education - Έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος της ΕΕΔΕ για Στελέχη Επιχειρήσεων

Executive Education -  Έναρξη του Μεταπτ...

Παρέχεται 22% έκπτωση για αιτήσεις έως 14/9

Ξεκινά στις 21 Σεπτεμβρίου 2018 στην Πάτρα, η 21η Σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Η ΕΕΔΕ συγκαταλέγεται σήμερα στα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών και Έργου. Για 56 χρόνια η ΕΕΔΕ καλύπτει τις τελευταίες τάσεις της αγοράς σε θέματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης Στελεχών Επιχειρήσεων, προσφέροντας προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερα απαιτητικές ανάγκες τους.

Στόχος της είναι να προσφέρει εκπαίδευση που ανταποκρίνεται στις ουσιαστικές ανάγκες των εταιριών σε όλα τα επίπεδα ιεραρχίας και η επιτυχία της ΕΕΔΕ αποδεικνύεται από την θερμή υποστήριξη των επιχειρήσεων.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης. Απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ με τριετή εργασιακή εμπειρία και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν οκταετή επαγγελματική εμπειρία και θέση ευθύνης.

Το πρόγραμμα είναι καταξιωμένο εδώ και 28 χρόνια στο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον με περισσότερες από 2.000 εταιρίες που έχουν εμπιστευθεί την εκπαίδευση των στελεχών τους και 4.500 στελέχη που έχουν αποφοιτήσει πανελλαδικά σε 27 πόλεις.

Στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα έχουν συμμετάσχει στελέχη από εταιρίες όπως ΕΛΑΪΣ -UNILEVER, ELPEN, COCA COLA, DEMO, ΒΙΑΝΕΞ , BENNETT, KNAUF ΓΥΨΟΠΟΙΙΑ, FRIGOGLASS, ΑΧΑΪΚΗ ΠΙΤΑ, NESTLÉ, ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ, ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ, TSACHALOS GROUP, ΝΗΡΕΥΣ, DODONI, ΤΙΤΑΝ,  ΚΥΚΝΟΣ, ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, ΣΠΕΤΣΕΡΗΣ Ε., ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, MSD HELLAS, L’OREAL.

Στο link http://www.eede.gr/uploads/files/MBA_Testimonials.pdf αναφέρονται τα testimonials στελεχών που έχουν παρακολουθήσει το Πρόγραμμα  με τις απόψεις τους και τα οφέλη που αποκόμισαν από το πρόγραμμα.

Το Πρόγραμμα διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα διεξάγονται στα Ελληνικά κάθε δεύτερη εβδομάδα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί). Δεν διεξάγονται μαθήματα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο παράρτημα της ΕΕΔΕ στην Πάτρα, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγ. Ανδρέου, 1ος όροφος.  Τηλ. 2610 318 573 / 2610 336 352  Fax: 2610 361 517, email: [email protected], website: www.eede.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά