Προγραμματίζουν την πρώτη αιμοδοσία για τον Σεπτέμβρη
Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών εντάχθηκε στο Εθνικό Μητρώο Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και ετοιμάζει την πρώτη ομαδική οργανωμένη αιμοδοσία. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου:
«O Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών ανακοινώνει στα μέλη και στους φίλους του ότι εντάχθηκε στο Εθνικό Μητρώο Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών με Αριθμό Μητρώου 14786. Οποιοδήποτε επιθυμεί, μπορεί πλέον, όταν αιμοδοτεί είτε με ατομική πρωτοβουλία είτε μέσω οργανωμένης αιμοδοσίας, από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας βρεθεί, να προσφέρει τη/τις φιάλη/ες στο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών με την επωνυμία Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών, αναφέροντας παράλληλα το όνομα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» με το οποίο διασυνδέθηκε και συνεργάζεται ο Σύλλογός μας για το σκοπό αυτό.
Επίσης, ανακοινώνεται πως ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών προγραμματίζει για το προσεχές Φθινόπωρο του 2018 να λάβει χώρα στα γραφεία του, στο "Σπίτι του Ηπειρώτη", η πρώτη ομαδική οργανωμένη αιμοδοσία σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "Παναγία ή Βοήθεια".
Το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών (ΣΕΑ) εκπροσωπεί ως Διαχειριστής ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας, κ. Χάιδας Αλέξανδρος (ως νόμιμος εκπρόσωπος), ενώ υπεύθυνη εξορμήσεων του ΣΕΑ δηλώθηκε η υπεύθυνη του πνευματικού κέντρου του Συλλόγου μας, κ. Κατερίνα Κολιοπάνου.
Για ειδικότερες πληροφορίες (π.χ. ταυτότητα εθελοντή αιμοδότη, δυνατότητες εθελοντή αιμοδότη, οφέλη του εθνικού κέντρου αιμοδοτών, απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, πληροφορίες για το εθνικό μητρώο αιμοδοτών κτλ) μπορεί κανείς να ενημερώνεται από τις κάτωθι σχετικές ιστοσελίδες:
https://blooddonorregistry.gr/
https://grnet.gr/services/digital-services/blooddonorregistry.»
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










