Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αδίστακτοι οι ληστές στα Βραχνέικα-Κλωτσιές και γροθιές στους ηλικιωμένους! "Είμαστε ανυπεράσπιστοι"- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Αδίστακτοι οι ληστές στα Βραχνέικα-Κλωτσ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Εισέβαλαν στο σπίτι γνωρίζοντας ότι ήταν μέσα!

Σκηνές τρόμου εκτιλύχθηκαν στις 4 τα ξημερώματα μέσα σε σπίτι ηλικιωμένων στην περιοχή των Βραχνεΐκων. Περίεργοι θόρυβοι στην κρεβατοκάμαρα ξύπνησαν τον 84χρονο ιδιοκτήτη, ο οποίος με δυσκολία μπορούσε να μετακινηθεί. Η 76χρονη σύζυγος του ηλικιωμένου μετέβη κι εκείνη στον χώρο ,προσπαθώντας να διαπιστώσει ποιος κάνει θόρυβο στα παραθυρόφυλλα της ξύλινης μπαλκονόπορτας. Τότε διαπίστωσαν πως κάποιος τα σπάει με μανία με έναν σιδηρολοστό.

Οι ληστές ήταν αδίστακτοι και αποφασιμένοι να δράσουν ό,τι κι αν συναντούσαν. Δεν δίστασαν ακόμη κι όταν αντελήφθησαν οτι οι ιδιοκτήτες ήταν μέσα στο σπίτι. Οι ηλικιωμένοι άρχισαν να φωνάζουν, η 76χρονη γυναίκα πήρε το τηλέφωνο και με τρεμάμενα χέρια προσπάθησε να καλέσει την αστυνομία. Ήταν και η στιγμή που οι ληστές κατάφεραν να τρυπώσουν από ένα κομμάτι της ξύλινης μπαλκονόπορτας, το οποίο έσπασαν και άρχισαν να απωθούν με γροθιές και κλωτσιές τους ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους.

Η αδελφή της ηλικιωμένης μάλιστα, που δεν έχει συνέλθει ακόμα από το σοκ, τονίζει πως "είμαστε ανυπεράσπιστοι" και φοβάται για την εξέλιξη της υγείας των δικών της ανθρώπων και ιδίως του γαμπρού της, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολούθησε εφιάλτης. Το ηλικιωμένο ζευγάρι κατέληξε στο πάτωμα αιμόφυρτο από τους θρασύτατους ληστές που έκαναν άνω κάτω το σπίτι και αφαίρεσαν τελικά κοσμήματα.

Οι ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ  στο νοσοκομείο.

Επι τόπου βρέθηκε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Νικόλαος Κοτρωνιάς. Από όλους τους χώρους της οικίας ελήφθησαν δακτυλικά αποτυπώματα και dna ώστε να γίνουν οι σχετικές αναζητήσεις.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις