Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ναύπακτος: Διοργανώνονται οι «Παιχνιδοϊστορίες»

Ναύπακτος: Διοργανώνονται οι «Παιχνιδοϊστορίες»

Το τριήμερο 27-29 Ιουλίου 2018 - Απευθύνονται σε παιδιά 4 έως 10 ετών

Στις 27, 28 και 29 Ιουλίου οι πιο όμορφες «Παιχνιδοϊστορίες» περιμένουν τους μικρούς μας φίλους σε ένα από τα πιο μαγικά σημεία της πόλης της γειτονικής Ναυπάκτου, στη Δυτική πύλη του Κάστρου!  Εκεί όπου η ιστορία θα συναντήσει το παραμύθι και το παιχνίδι τη δημιουργία… η φαντασία θα πάρει χρώμα και οι εκπλήξεις δε θα έχουν τελειωμό, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Διηγήσεις, εργαστήρια κατασκευών που θα συνδυάζουν τεχνικές και υλικά, μουσικοκινητικά προγράμματα, πικ νικ και φυσικά πολύ παιχνίδι, ξυλοπόδαροι, μπαλόνια και κουκλοθέατρο περιμένουν όλα τα παιδιά ηλικίας 4 έως 10 ετών!

Η βασική σκέψη και επιθυμία των διοργανωτών είναι οι «Παιχνιδοϊστορίες» να αποτελέσουν αυτό που λέει και το όνομά τους:  ένα μοναδικό συνδυασμό παιχνιδιού και ιστορίας, ώστε όλοι να γνωρίσουμε καλύτερα τον τόπο μας με τον πιο ευχάριστο τρόπο, που δεν είναι άλλος από το δημιουργικό παιχνίδι.

Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπάκτου, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας Λευκάδας και του Ιδρύματος Δημητρίου και Αίγλης Μπότσαρη.

Ραντεβού λοιπόν την Παρασκευή, 27, το Σάββατο, 28 και την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 στη Δυτική Πύλη του Κάστρου της Ναυπάκτου, στις 19:30 κάθε απόγευμα.

Υπεύθυνη Διοργάνωσης: Άντζυ Κάντζου (Σβούρα).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture