Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πρωτιά για το animation «Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για Διακοπές» σε Ελλάδα και ΗΠΑ

Πρωτιά για το animation «Ξενοδοχείο για ...

Καλούτσικα πήγε και η υπερ-περιπέτεια «Ουρανοξύστης – Skyscraper» με τον Ντουέιν Τζόνσον

Η παιδική animation ταινία «Hotel Transylvania 3, Summer Vacation» σε σκηνοθεσία Genndy Tartakovsky με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να δανείζει την φωνή του στην μεταγλωττισμένη κόπια στα ελληνικά και τους Άνταμ Σάντλερ, Σελένα Γκόμεζ και Andy Samberg να ακούγονται στην πρωτότυπη Αμερικάνικη κόπια, ήταν το φιλμ που κατέκτησε την κορυφή του Ελληνικού box office, το περασμένο 4ήμερο, 12 με 15 Ιουλίου 2018.

Όπως αναφέρει το flix.gr, το χαριτωμένο φιλμ «Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για Διακοπές» (διανομή από Feelgood), σε 146 αίθουσες πανελλαδικά, έκοψε κοντά 45.000 εισιτήρια φτάνοντας συνολικά μαζί με τα previews του προηγούμενου σαββατοκύριακου τα 55.000. Η ταινία που ήρθε 1η και στο Αμερικάνικο box office με 45,3 εκατομμύρια δολάρια, παίζεται και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

H περιπέτεια με τα εντυπωσιακά εφέ «Ουρανοξύστης – Skyscraper», σε σκηνοθεσία Rawson Marshall Thurber με τον Ντουέιν Τζόνσον να πρωταγωνιστεί και στη θέση του παραγωγού, άνοιξε σε 76 αίθουσες πανελλαδικά, κόβοντας τον ικανοποιητικό αριθμό των 7.600 εισιτηρίων. Το φιλμ που κρατά σε αγωνία τον θεατή έως το τέλος, τον κάνει μάλιστα να ανασηκώνεται από την καρέκλα του τουλάχιστον 2-3 φορές, μπορεί από αληθοφάνεια να χάνει καθώς ο χαρακτήρας του Ντουέιν Τζόνσον κάνει τα απίστευτα άλματα σ’ έναν υπερπολυτελή ουρανοξύστη 914 μέτρων ύψους στο Χονγκ Κονγκ, ωστόσο είναι μία ψυχαγωγική περιπέτεια που ικανοποιεί.

Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως ο ήρωας του Ντουέιν Τζόνσον δεν είναι και αρτιμελής καθώς το ένα του πόδι από το γόνατο και κάτω είναι τεχνητό ενώ όλα τα κάνει για να σώσει τη γυναίκα του (Νέβε Κάμπελ) και τα 2 μικρά παιδιά του που είναι εγκλωβισμένα στον ουρανοξύστη. Αν έχετε υψοφοβία αφήστε το καλύτερα!  Το φιλμ παίζεται και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Η ταινία με τον 46χρονο μυώδη Ντουέιν Τζόνσον κινήθηκε ικανοποιητικά και στις ΗΠΑ με 25,5 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις το περασμένο τριήμερο της πρεμιέρας της, 13-15/7/2018 συν άλλα περίπου 41 από την προβολή της στον υπόλοιπο κόσμο. Στην Ελλάδα έχει βγει σε διανομή της UIP.

Συνεχίζεται και ο «Ο Αντ-Μαν και η Σφήκα» της Μάρβελ, με τον Πολ Ραντ που σε 59 αίθουσες πανελλαδικά, έκοψε 7.401 εισιτήρια φτάνοντας σε 10 μέρες τα περίπου 40.000.

Στην Πάτρα παίζεται και η περιπέτεια «Σχέδιο Απόδρασης 2, Άδης» με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, τον Ντέιβ Μπατίστα και τον Τζέσε Μέτκαλφ που προσέλκυσε περίπου 2.600 θεατές στην πρεμιέρα της το περασμένο τετραήμερο 12-15/7. Διανέμεται από την Odeon.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture