Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

15 ερωτήσεις πριν την επαναστατική εκγύμναση MIHA BODYTEC, μεταμορφώνει το σώμα σε χρόνο - αστραπή

15 ερωτήσεις πριν την επαναστατική εκγύμ...

Το εικοσάλεπτο που …σμιλεύει

Επανερχόμαστε στην πρωτοποριακή, εναλλακτική μέθοδο άσκησης, Miha Bodytec που εδρεύει στο κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στο 20 ́SmartFit στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Κανακάρη, καθώς είναι ό,τι πιο καινούριο και άμεσα δραστικό έχει να προτείνει διεθνώς ο κόσμος του fitness. Διασημότητες με εντυπωσιακή φυσική κατάσταση, φημισμένοι γυμναστές, φυσιοθεραπευτές, αθλίατροι «ορκίζονται» σε αυτή την καινοτόμα γυμναστική που «εξαφανίζει» το λίπος και «ζωντανεύει» τους μύες σε χρόνο –ρεκόρ. Σας έχουμε μάλιστα έναν χρήσιμο «μπούσουλα», δηλαδή ερωτήσεις και απαντήσεις για να μάθετε τα πάντα, πριν αποφασίσετε να μεταμορφώσετε το σώμα σας εδώ και τώρα.

1. Γιατί να επιλέξω την προπόνηση Miha Bodytec στο 20Smartfit και όχι κάποιον άλλο τρόπο εκγύμνασης;
Γιατί ενεργοποιούνται πάνω από το 90% των μυϊκών ινών ταυτόχρονα, οπότε σε μια μόνο 20λεπτη συνεδρία «καίτε» 500 θερμίδες, γυμνάζοντας ταυτόχρονα όλο το σώμα με ηλεκτρικές συχνότητες. Βλέπετε αποτελέσματα πολύ πιο γρήγορα,  καθώς η επίδραση της προπόνησης μπορεί να είναι μέχρι και 18 φορές καλύτερη από ό, τι με την απλή προπόνηση με βάρη. Επιτυγχάνεται δηλαδή νευρομυϊκό αποτέλεσμα 4 ωρών στο γυμναστήριο μέσα σε 20 λεπτά.  Μια μόνο συνεδρία την εβδομάδα είναι αρκετή για δραστική σωματική διαμόρφωση μέσω της δημιουργίας των μυών, τον καταβολισμό του λίπους, την τόνωση του μεταβολισμού και της σύσφιξης του συνδετικού ιστού.

2. Πώς ακριβώς λειτουργεί;
Πρόκειται για πρωτοποριακή προπόνηση για ολόκληρο το σώμα  με εργαλείο τις ηλεκτρικές συχνότητες. Οι μύες ενεργοποιούνται μέσω ηλεκτρικών ώσεων (βιοηλεκτρονική) σε κανονική κατάσταση. Μιλάμε για ακίνδυνα και ανεπαίσθητα εξωτερικά ηλεκτρο-ερεθίσματα για όσους θέλουν γρήγορα κι εντυπωσιακά αποτελέσματα με λιγότερη προσπάθεια και σε λιγότερο χρόνο.

3. Είναι μια μέθοδος για όλους;
Το Miha bodytec στο 20Smartfit-είναι κατάλληλο για όλους, άντρες και γυναίκες από 18 ετών.  Κάθε υγιές άτομο μπορεί να κάνει αποτελεσματική χρήση του Miha. Αντενδείξεις υπάρχουν μόνο σε περιπτώσεις οξείας ασθένειας η οποία αποκλείει τα φορτία ή τον αθλητισμό.

4. Πώς καθιερώθηκε;
To Miha βρίσκεται παγκοσμίως σε γυμναστήρια, κέντρα ευεξίας και ομορφιάς, καθώς και στον πρωταθλητισμό, την αποκατάσταση και την ιατρική. Κορυφαίοι αθλητές χρησιμοποιούν το Miha όχι μόνο για την προπόνησή τους, αλλά προκειμένου να βελτιώσουν την αντοχή και την ταχύτητα τους. Φυσιοθεραπευτές  το επιλέγουν για τον σχηματισμό των μυών που έχουν ατροφήσει και για στοχευμένη ενδυνάμωση της μέσης και της πλάτης. Personal trainers, γυμναστήρια και κέντρα ομορφιάς  σε όλο τον κόσμο το εφαρμόζουν σε θέματα φυσικής κατάστασης και ομορφιάς. Είναι κοινό μυστικό και για πολλούς celebrities.

5. Θα την αποκαλούσαμε παθητική γυμναστική;
Δεν είναι παθητική γυμναστική, γιατί εκτελείτε κατάλληλες ασκήσεις ανάλογα με το επίπεδό σας και τις ικανότητές σας, όπως σας τις επιδεικνύει ο προσωπικός σας προπονητής. Σίγουρα έχετε διαθέσιμο ένα μισάωρο μέσα στην εβδομάδα για εκγύμναση και ευεξία. Κατόπιν χρειάζεται 3-4 ημέρες ξεκούρασης για να αποκατασταθούν οι μυς.

6. Μπορεί κάποιος να φτάσει εύκολα στο βάρος που επιθυμεί;
Η προπόνηση με το Miha Bodytec είναι υποδειγματική για την απώλεια βάρους και τη μείωση πόντων. Στην πρώτη φάση της προπόνησης, θα χάσετε πόντουςκαι κατά τη δεύτερη φάση, οι αποθήκες λίπους θα αρχίσουν  να συρρικνώνονται. Θα καίτε περισσότερες θερμίδες και στην καθημερινή σας ζωή, λόγω της αυξημένης δραστηριότητας των μυών, γεγονός που σημαίνει ότι αυξάνεται η κατανάλωση ενέργειας του οργανισμού.

7. Τι συμβαίνει στις «δύσκολες» περιοχές και στην κυτταρίτιδα;
Η ποθητή σιλουέτα διαθέτει γυμνασμένη κοιλιά, πόδια και γλουτούς αλλά και σφριγηλό κορμί χωρίς χαλάρωση. Το σύστημα Miha προσφέρει μια στοχευμένη και διαρκή βελτίωση. Φέρνει τους μύες του κορμού και των ποδιών σε σωστό σχήμα, αναζωογονεί το συνδετικό ιστό και βελτιώνει ή ακόμη και εξαλείφει την κυτταρίτιδα. Με την ανοικοδόμηση των μυών και την ενεργοποίηση του μικροκυκλοφορικού, οι ίνες του συνδετικού ιστού διατείνονται, με αποτέλεσμα η κυτταρίτιδα να μειώνεται αισθητά.

8. Πώς ακριβώς επεμβαίνει το Miha στη μυική μας κατάσταση και εικόνα;
Η ανάπτυξη των μυών (υπερτροφία) είναι ταχύτερη. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το επίπεδο ορμόνης είναι καθοριστικό για την προπόνηση των ανδρών ώστε να χτίσουν τους μυς (ορμόνη: τεστοστερόνη) και των γυναικών αντίστοιχα (ορμόνη: οιστρογόνα).

9. Πρέπει να ασκούμαστε έτσι για μεγάλο χρονικό διάστημα;
Σίγουρα μιλάμε για άσκηση σε μακροπρόθεσμη βάση και τόσο τακτικά όσο με τη συμβατική προπόνηση. Η δύναμη των μυών μπορεί να διατηρηθεί μόνο με την κατάρτιση σε τακτική βάση. Αν δεν προπονείστε με συνέπεια, οι μύες θα μειωθούν φτάνοντας στην αρχική τους κατάσταση. Ακριβώς όπως συμβαίνει και στα συνηθισμένα γυμναστήρια.

10. Πότε μπορώ να δω εμφανή αποτελέσματα;
Νιώθετε αναζωογόνηση από την πρώτη κιόλας φορά. Ορατή διαφορά, θα δείτε μέσα σε λίγες προπονήσεις. Απώλεια πόντων, αύξηση της δύναμης και βελτίωση της εμφάνιση του δέρματός σας θα φανούν εντός τεσσάρων έως έξι εβδομάδων - φυσικά πάντα ανάλογα με τη φυσική κατάσταση κατά την έναρξη της προπόνησης και της διατροφικής συμπεριφοράς. Προτείνονται μια- δύο 20λεπτες προπονήσεις την εβδομάδα.

11. Ακούμε για ηλεκτρικό ρεύμα και μας ξενίζει λιγάκι μήπως είναι κάτι επικίνδυνο;
Η προπόνηση και η θεραπεία με τη χρήση χαμηλής συχνότητας ερεθίσματος διέγερσης δεν είναι επικίνδυνη. Οι μύες μας εργάζονται συνεχώς. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, μικροί εγγενείς ηλεκτρικοί παλμοί δημιουργούν κάθε κίνηση. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης με ρεύμα διέγερσης, αυτός ο παλμός απλά εμπλουτίζεται εξωτερικά. Ετσι,, η ώθηση δεν φαίνεται ξένη στο σώμα. Δεν υπάρχει καμία απολύτως αρνητική παρενέργεια για τον υγιή άνθρωπο. Αντιθέτως, υπάρχουν πολλά θετικά αποτελέσματα. Οι ηλεκτρο- θεραπείες είναι ένα αναγνωρισμένο μέρος της κλασικής τεχνικής φυσιοθεραπείας από το 1950.

12. Θα έχω ενοχλήσεις και «πιάσιμο» μετά από αυτή τη γυμναστική;
Η μυϊκή δυσκαμψία είναι πιο έντονη μετά την πρώτη συνεδρία καθώς γυμνάζονται μύες που είναι στα βαθύτερα στρώματα και είναι πολύ δύσκολο να ενεργοποιηθούν με τη συμβατική προπόνηση. Η επίδραση αυτή μειώνεται σταδιακά στις επόμενες συνεδρίες. Η μυϊκή δυσκαμψία μπορεί να διαρκέσει 2 με 3 ημέρες μετά την προπόνηση.

 

13. Δίνετε ειδικές διατροφικές οδηγίες στο κοινό σας;
Δίνονται γενικές οδηγίες διατροφής αποκλειστικά σε ότι αφορά την προπόνηση μας. Για να πετύχετε τη βέλτιστη απόδοση προτείνεται να καταναλώνετε τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακες 2,5 με 3 ώρες πριν την προπόνηση και πρωτεΐνες μετά από αυτή. Δεν θα πρέπει να τρώτε πριν για να αποφύγετε στομαχικές διαταραχές. Πιείτε τουλάχιστον μισό λίτρο νερού 30 με 40 λεπτά  νωρίτερα για να διατηρήσετε το σώμα σας ενυδατωμένο. Η επαρκής  κατανάλωση υγρών (2 με 3 λίτρα κάθε μέρα) άλλωστε είναι βασικό στοιχείο μιας υγιεινής διατροφής. Φυσικά, για το μέγιστο αποτέλεσμα συστήνουμε τη συνεργασία με ειδικό επιστήμονα διατροφολόγο-διαιτολόγο, σεβόμενοι την ατομικότητα του καθενός.

14 Υπάρχουν επίσημα δεδομένα που εγγυούνται την αποτελεσματικότητα του Miha;
Βέβαια: 87% των συμμετεχόντων αναφέρουν  διαφορά στο περίγραμμα του σώματός τους. 89% ένιωσαν το σώμα τους πιο σφριγηλό, μετά την εκγύμναση.
Η εκγύμναση μείωσε το ποσοστό του σωματικού λίπους έως και 4% εντός 6 εβδομάδων. Οι γυναίκες έχασαν κατά μέσο όρο 1,5 cm από τη μέση και τους γλουτούς. Στους άνδρες, η κοιλιακή χώρα μειώθηκε έως και 2,3 cm, ενώ παράλληλα η μυϊκή μάζα στα πόδια, στο ανώτερο τμήμα των βραχιόνων και στο στήθος αυξήθηκε κατά 1-2 cm σε κάθε περίπτωση.
Τα υπέρβαρα άτομα έχασαν κατά μέσο όρο 3,5 kg και το σωματικό λίπος τους μειώθηκε κατά 9%. Στους ηλικιωμένους άνω των 65, η κοιλιακή χώρα μειώθηκε κατά 6,8%, ενώ έχασαν 6 cm στην περιφέρεια της μέσης.

15. Πώς πρέπει να έρθουμε ντυμένοι στο χώρο σας;
Με τα ρούχα της βόλτας, της δουλειάς σας, το χαμόγελο σας και όρεξη να «χτίσουμε» ένα όμορφο και υγιές σώμα.

 

Info

Κολοκοτρώνη και Κανακάρη 70, Πάτρα

261 027 0865

[email protected]

Facebook: 20Smartfit

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά