Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα: Δωρεάν τεστ Παπανικολάου στο πρώην ΠΙΚΠΑ

Πάτρα: Δωρεάν τεστ Παπανικολάου στο πρώην ΠΙΚΠΑ

Η λήψη του δείγματος γίνεται από επιστημονικό προσωπικό & αποστέλλεται στο Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας»

Η Ένωση Γυναικών Ελλάδας (Ε.Γ.Ε.) Παράρτημα Πάτρας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, στο πλαίσιο της προληπτικής Ιατρικής θέλει να ενημερώσει τις γυναίκες της πόλης της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής καθώς και τα μέλη της, ότι το τμήμα ΙΑΚ Πάτρας (πρώην ΠΙΚΠΑ), στην οδό Μιαούλη 42, διενεργεί όλο τον χρόνο δωρεάν τεστ Παπανικολάου.

Η λήψη του δείγματος γίνεται από επιστημονικό προσωπικό, το οποίο αποστέλλεται στο κυτταρολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» για την εξέταση του. Το τεστ ΠΑΠ αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές εξετάσεις και αφορά όλες τις ασφαλισμένες, ανασφάλιστες, άνεργες και άπορες γυναίκες.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να κλείνουν τηλεφωνικά ραντεβού, με την προϋπόθεση η συνταγογράφηση του τεστ να είναι από οποιαδήποτε δημόσια δομή υγείας.

Επίσης το τμήμα ΙΑΚ Πάτρας (Πρώην ΠΙΚΠΑ) προσφέρει δωρεάν μαθήματα Ψυχοπροφυλακτικής από έμπειρη μαία. Τα μαθήματα απευθύνονται σε εγκύους και έχουν σαν σκοπό να τις βοηθήσουν για την διάρκεια της εγκυμοσύνης, τον τοκετό τη λοχεία και το μητρικό θηλασμό.

Πληροφορίες:  κα Νικολέττα Καϊάφα στο τηλέφωνο 2610 323 478.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being