Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

9+1 επισημάνσεις για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

9+1 επισημάνσεις για τη συμπλήρωση του Μ...

Άρθρο του Κυριάκου Σκιαθά

Η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου αποτελεί μία από τις βασικότερες ενέργειες του υποψηφίου για την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ο τρόπος υποβολής του είναι σύνθετος και επόμενο είναι να προκαλεί άγχος στον υποψήφιο και στην οικογένειά του. Για τη σωστή συμπλήρωσή του υπάρχουν κάποιοι λογικοί κανόνες που θα πρέπει να ακολουθήσει ο υποψήφιος:

Αν ο υποψήφιος έχει ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του και θέλει να επιφέρει κάποια αλλαγή στις προτιμήσεις του μπορεί να το κάνει μέσα στην προθεσμία υποβολής, δηλαδή μέχρι και τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018. Θα πρέπει να προσέλθει στο Λύκειο, στο οποίο απέκτησε το password και να υποβάλει σχετική αίτηση ζητώντας να αναιρεθεί το ήδη οριστικοποιημένο μηχανογραφικό δελτίο. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ξαναμπεί στην εφαρμογή εντός των συγκεκριμένων ημερομηνιών για να τροποποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο και εκ νέου να το οριστικοποιήσει, γιατί διαφορετικά δεν θα έχει μηχανογραφικό δελτίο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις