Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Τι προβάλλει το θερινό σινε- Κάστρο στο Ρίο

Πάτρα: Τι προβάλλει το θερινό σινε- Κάστρο στο Ρίο

Έως την Κυριακή την «Συμμορία των 8» και ακολουθεί ο "Βασικός Ύποπτος"

Έως και την Κυριακή 1η Ιουλίου 2018 στις 22.00 στο σινε-Κάστρο στο Ρίο θα παίζεται η διασκεδαστική και ευφυής κωμική περιπέτεια «Συμμορία των 8» σε σκηνοθεσία Γκάρι Ρος με ένα σούπερ επιτελείο ηθοποιών και ακολουθεί από τη Δευτέρα 2 έως και την Τετάρτη 4 Ιουλίου το φιλμ «Βασικός Ύποπτος» που είχε προγραμματιστεί για τις αρχές της περασμένης εβδομάδας ωστόσο οι προβολές δεν έγιναν λόγω του άστατου, βροχερού καιρού.

«Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 8 – Ocean’s 8»

Σκηνοθεσία: Γκάρι Ρος

Ηθοποιοί: Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Αν Χάθαγουέι, Μίντι Κάλινγκ, Σάρα Πόλσον, Ακουαφίνα, Ριάνα, Έλνα Μπόναμ Κάρτερ, Τζέιμς Κόρντεν.

Διάρκεια: 110 λεπτά.

Περίληψη

Πάνε πέντε χρόνια, οκτώ μήνες και 12 ημέρες … Τόσο πήρε στην Ντέμπι Όσεαν (Σάντρα Μπούλοκ) να σχεδιάσει τη μεγαλύτερη ληστεία της ζωής της. Ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται: μια ομάδα από τις καλύτερες, ξεκινώντας από την παρτενέρ της στο έγκλημα, Λου Μίλερ (Κέιτ Μπλάνσετ). Μαζί, προσλαμβάνουν και τις υπόλοιπες «ειδικούς»: την κοσμηματοπώλη Αμίτα (Κάλινγκ), την πορτοφολού Κοστάνς (Ακουαφίνα), την εξπέρ στις διαρρήξεις Τάμι (Πόλσον), τη χάκερ Νάιν Μπολ (Ριάνα) και τη σχεδιάστρια μόδας Ρόουζ (Μπόναμ Κάρτερ).

Ο στόχος είναι $150 εκατομμύρια δολάρια σε διαμάντια – διαμάντια που θα βρίσκονται στο λαιμό της παγκοσμίου φήμης ηθοποιού Ντάφνε Κλούγκερ (Χαθαγουέι), η οποία θα παρουσιάζει την εκδήλωση της χρονιάς, το Met Gala του Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης (Mητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης). Το σχέδιο δεν μπάζει από πουθενά. Όμως όλα πρέπει να τρέξουν ρολόι, αν η συμμορία θέλει να πετύχει το στόχο της και να τη βγάλει καθαρή.

Η ταινία "Η Συμμορία των 8" ήδη σημειώνει διεθνή επιτυχία με τις εισπράξεις να ξεπερνούν τα 185 εκατομμύρια δολάρια μέχρι στιγμής.

Από Δευτέρα 2/7 στις 22.00

«ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΟΠΤΟΣ - Spinning man»

Σκηνοθεσία: Σάιμον Κάιζερ

Παίζουν οι ηθοποιοί: Πιρς Μπρόσναν, Γκάι Πιρς, Μίνι Ντράιβερ, Αλεξάντρα Σιπ, Οντέγια Ρας, Τζέιμι Κένεντι, Κλαρκ Γκρεγκ.

Διάρκεια: 100 λεπτά

Περίληψη

O Έβαν Μπερτς (Γκάι Πιρς) είναι καθηγητής φιλοσοφίας. Έχει μία φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή με τη γυναίκα του Έλεν (Μίνι Ντράιβερ) και τα δύο παιδιά τους. Όμως, το παρελθόν του Έβαν κρύβει μια σειρά από ακατάλληλες σχέσεις με φοιτήτριες. Έχοντας ήδη αναγκαστεί να μετακομίσει λόγω αυτής της ανάρμοστης συμπεριφοράς, η οικογένεια θα καταρρεύσει, όταν ο Έβαν θεωρηθεί ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισης μιας νεαρής φοιτήτριας (Οντέγια Ρας). Ο ντετέκτιβ Ρόμπερτ Μάλοϊ (Πιρς Μπρόσναν) αναλαμβάνει την υπόθεση και παλεύει να ανακαλύψει την αλήθεια, πριν το επόμενο χτύπημα του Έβαν.

Η πάντα υποστηρικτική Έλεν, αρχίζει να χάνει την πίστη της, καθώς είναι δύσκολο να ξεχωρίσει τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Εντωμεταξύ, ο Έβαν προσεγγίζει μια όμορφη φοιτήτρια, την Άννα (Αλεξάντρα Σιπ) με σκοπό να γίνει η επόμενη ερωμένη ή το επόμενο θύμα του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture