Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ: ΜΕ SHIRT DRESS GIVENCHY ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ PHLIP TREACY ΣΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ROYAL ASCOT

ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ: ΜΕ SHIRT DRESS GIVENCHY ΚΑ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Ποδαρικό» σε άσπρο- μαύρο

Στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκε η νέα δούκισσα της βρετανικής βασιλικής φαμίλιας και σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ την πρώτη μέρα του Royal Ascot. Mετά τον πολύκροτο γάμο της, η 36χρονη αμερικανίδα ηθοποιός έκανε «ποδαρικό» στις περίφημες ιπποδρομίες με το θεαματικό dress code των εντυπωσιακών καπέλων και ακόμα μια φορά γοήτευσε με το στυλ της. Πιστή στο γαλλικό οίκο Givenchy και στη βρετανίδα σχεδιάστρια και επικεφαλής του Clare Waight Keller, η οποία σχεδίασε το νυφικό της, εμφανίστηκε με ένα ανάλαφρο λευκό shirt dress με ασύμμετρο στρίφωμα και μαύρο ζωνάκι επιλέγοντας ένα υπέροχο ασπρόμαυρο καπέλο του μετρ του είδους Philip Treacy.

Η Μέγκαν τίμησε και απογείωσε έτσι την τάση των φορεμάτων που θυμίζουν πουκάμισο με τα μακριά μανίκια (που πραγματικά λατρεύουμε και ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα). Το μακιγιάζ της ήταν φυσικό όπως κάθε φορά και το χαμόγελο μόνιμο στα χείλη της. Στο πλευρό της, εκτός του Χάρι ήταν μέλη της βασιλικής οικογένειας και η ίδια η βασίλισσα, που έδωσε το παρόν με κατακίτρινο σύνολο. (Πρόκειται για τον αγαπημένο της θεσμό και κάθε χρόνο μπαίνουν στοιχήματα για το χρώμα που θα φορέσει). Μιλάμε  άλλωστε για ένα κορυφαίο, παραδοσιακό event του βρετανικού social calendar, που ιδρύθηκε το 1711 και σήμερα προσελκύει 300.000 κόσμο!

Μέσα στο πράσινο της βρετανικής καλοκαιρινής εξοχής διεκδικούνται έπαθλα εκατομμυρίων με τα καλύτερα άλογα του κόσμου στη «μάχη». Παράλληλα γίνονται πικ νικ με σαμπάνιες και άλλα αφρώδη κρασιά, καταναλώνεται άφθονος αστακός, σολωμός, μακαρόν και άλλα μικρά γλυκίσματα για το τσάι. Ο αγωνιστικός χώρος στο Berkshire-έξι μίλια μακρύτερα από το Κάστρο Windsor- έχει φανατικούς θεατές που υιοθετούν ευλαβικά την γκαρνταρόμπα του ιστορικού θεσμού. Πολλές φορές πάντως τα καπέλα πέρα από υπερβολικά, είναι και κακόγουστα αφού τη βρετανική παράδοση τιμούν και διάφορες γραφικές παρουσίες. Ωστόσο, όπως συμβαίνει κάθε φορά εκπρόσωποι της αριστοκρατίας, των επιχειρήσεων και της σοουμπιζ ήταν εκεί και φέτος από την πρώτη μέρα. Η χυμώδης celebrity Κέλι Μπρουκ μαγνήτισε τα media με κόκκινο καπέλο με άγγλο ποδοσφαιριστή λόγω Μουντιάλ, ενώ διάφορες άλλες κυρίες ανταγωνίστηκαν στον τομέα του πιο ρομαντικού αλλά και εξωφρενικού καπέλου ξεσηκώνοντας τα φλας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View