Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Γαλλική κωμωδία «Ο Γιατρός Βλάπτει Σοβαρά την Υγεία - Knock» στο σινέ Κάστρο στο Ρίο

Η Γαλλική κωμωδία «Ο Γιατρός Βλάπτει Σοβ...

Από σήμερα Δευτέρα 11/6 έως και την Τετάρτη 13/6, στις 22.00

Μία κωμωδία με Γαλλική υπογραφή, το «Ο Γιατρός Βλάπτει Σοβαρά την Υγεία - Knock» προβάλλει το θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο, από απόψε Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 έως και την Τετάρτη 13/6, με ώρα έναρξης 22:00 το βράδυ.

Πρόκειται για μία κωμωδία του 2017, διάρκειας 113 λεπτών σε σκηνοθεσία Λορέν Λεβί με πρωταγωνιστές τον Ομάρ Σι που το ευρύ κοινό πρωτογνώρισε μέσα από την μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία «Οι Άθικτοι» και τους, Πασκάλ Ελμπέ, Αλέξ Λουτζ.

Σύμφωνα με το στόρι του φιλμ που στις αίθουσες της Αθήνας ξεκίνησε να προβάλλεται από την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, ένας πρώην κακοποιός, ο οποίος υποδύεται πλέον τον γιατρό, ο δόκτωρ Κνοκ καταφθάνει στο ειδυλλιακό χωριό Σαν Μορίς. Ευειδής και με τους καλούς τρόπους, γίνεται αγαπητός στους πάντες, αλλά το παρελθόν του δεν αργεί να τον συναντήσει ξανά.

Να προσθέσουμε πως το «Knock» έχει βασιστεί σε θεατρικό έργο του 1923 γραμμένο από τον Ζιλ Ρομέν. Tην διασκευή ανέλαβε η Lorraine Lévy. Το τωρινό φιλμ είναι ριμέικ του «Dr. Knock» του 1951 που είχε σκηνοθετήσει ο Guy Lefranc.

Παίζουν και οι Ana Girardot και Sabine Azéma.

Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να δούμε κι άλλα Γαλλικά φιλμ όπως το "Μαμά από το πουθενά" με τον Κριστιάν Kλαβιέ και την Καθρίν Φρο που βγαίνει αυτή την Πέμπτη 14/6 στην Ελλάδα σε διανομή της Odeon.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture