Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΑΠΟ 14/6 ΤΟ "BOOK CLUB" ΜΕ ΤΖΕΙΝ ΦΟΝΤΑ, ΝΤΑΙΑΝ ΚΙΤΟΝ, ΝΤΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΑΝΤΙ ΓΚΑΡΣΙΑ

ΑΠΟ 14/6 ΤΟ "BOOK CLUB" ΜΕ ΤΖΕ...

Στο τρέιλερ προμηνύεται μία πολύ διασκεδαστική ταινία

Tα κορίτσια των 70 Μαΐων και βάλε ξετρελάθηκαν. Αυτά συμβαίνουν στην spicy κωμωδία «Book Club» που ήδη παίζεται με επιτυχία στις Αμερικάνικες αίθουσες από τις 18 Μαΐου και καταφθάνει στη χώρα μας (και στην Πάτρα) από την Πέμπτη 14 Ιουνίου στους κινηματογράφους σε διανομή από την ODEON.

Τέσσερις μεγάλες κυρίες του σινεμά συναντιούνται στη μεγάλη οθόνη και μας λένε πως «το επόμενο κεφάλαιο της…ζωής τους είναι το καλύτερο κεφάλαιο»!

Η Νταϊάν (στο ρόλο η Νταϊάν Κίτον) έμεινε πρόσφατα χήρα, μετά από 40 χρόνια έγγαμου βίου. Η Βίβιαν (η αειθαλής σούπερ σταρ Τζέιν Φόντα) απολαμβάνει μια ερωτική ζωή χωρίς δεσμεύσεις. Η Σάρον (στο ρόλο η Κάντις Μπέργκεν) προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει ένα διαζύγιο 10 ετών ενώ η Κάρολ (Μαίρη Στίνμπεργκεν) βλέπει τον γάμο της να καταρρέει, έπειτα από 35 χρόνια.

Η ζωή των τεσσάρων φίλων θα αλλάξει δια παντός μετά την ανάγνωση του περιβόητου kinky βιβλίου που έγινε και ταινία, «50 Αποχρώσεις του Γκρι» που θα πυροδοτήσει μια σειρά από εξωφρενικές επιλογές και κωμικές καταστάσεις. Νέοι έρωτες αλλά και αναζωπύρωση παλιών σκανδαλίζουν τις τέσσερις γυναίκες με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Μια γλυκιά και ειλικρινής κωμωδία που αποδεικνύει πως ποτέ δεν είναι αργά για μια νέα αρχή, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Το φιλμ ήδη κοντεύει τα 40 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις στις ΗΠΑ ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως από πλευράς ανδρών παίζουν ο Άντι Γκαρσία που φλερτάρει την Νταϊάν Κίτον, ο ξανθός γοητευτικός σταρ Ντον Τζόνσον που εδώ φλερτάρει την Τζέιν Φόντα, ο Ρίτσαρντ Ντρέιφους και ο Craig T. Nelson. Παίζει και η Αλίσια Σιλβερστόουν.

Διάρκεια: 103 λεπτά. Η σκηνοθεσία είναι του Μπιλ Χόλντερμαν.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture