Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Βρήκαμε την απάντηση για να πεις "Αντίο" στην Κυτταρίτιδα

Βρήκαμε την απάντηση για να πεις "Α...

Η φυτική κρέμα καταπολέμησης που έχει άμεσα, ορατά αποτελέσματα!

Εμείς δε θέλουμε να τη βλέπουμε και αυτή είναι συνεχώς εκεί. Δεν κάνει προτιμήσεις, μπορείς να τη συναντήσεις σε ψηλές, σε αδύνατες, σε μελαμψές, σε παχουλές ή και σε ξανθές. Είναι εκεί όταν βάζουμε το κολάν για να πάμε στο γυμναστήριο, όταν βγάζουμε τη πιτζάμα μας το πρωί, όταν φοράμε το μαγιό μας και μας ενοχλεί αφάνταστα πολύ η παρουσία της.. αλλά δεν πτοείται! Μπορείτε να φανταστείτε για τι πράγμα μιλάμε; Ακριβώς το όνομα αυτής, "Κυτταρίτιδα"!

Πως δημιουργείται;

Πρόκειται για την εναπόθεση νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και τον υποδόριο ιστό, η οποία συνοδεύεται από μειωμένης ελαστικότητας συνδετικό ιστό, που οδηγεί στις «ρυτίδες» αυτές, το λεγόμενο "φλοιό πορτοκαλιού". Η βασική αιτία της εμφάνισής της είναι η διατροφή, όταν είναι φτωχή σε νερό, πλούσια κορεσμένα λιπαρά, υδατάνθρακες και ότι προκαλεί αφυδάτωση στον οργανισμό. Το κάπνισμα, η κληρονομικότητα και οι ορμονικοί παράγοντες είναι κάποιοι επιπλέον σημαντικοί λόγοι. Βέβαια πρέπει να αναφερθεί πως το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει κυρίως αντίκτυπο στη ψυχολογία της γυναίκας, παρά στην υγεία της.

Πως αντιμετωπίζεται;

Οι μέρες για το καλοκαίρι μετρούν αντίστροφα και η επιθυμία του τέλειου κορμιού γίνεται όλο και πιο επιτακτική. Καλή θέληση, επιμονή και συνέπεια και το αποτέλεσμα σίγουρα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Οι αντικυτταριτιδικές κρέμες σε συνδυασμό πάντα με την κατάλληλη διατροφή και γυμναστική είναι ικανές να βελτιώσουν σε ικανοποιητικά επίπεδα τόσο την όψη φλοιού πορτοκαλιού που προκαλεί η κυτταρίτιδα στο δέρμα όσο και να λειτουργήσουν βοηθητικά για την μείωση του τοπικού πάχους.

Εμείς βρήκαμε και σας προτείναμε τον καλύτερο σύμμαχο ενάντια της κυτταρίτιδας για εμάς φέτος το καλοκαίρι!

Φυτική Kρέμα Κυτταρίτιδας με Κόκκινο Φύκι - Natural Beauty by Dimitra

Η συγκεκριμένη κρέμα  είναι ειδικά μελετημένη για τις περιοχές που παρουσιάζουν τη χαρακτηριστική όψη ''φλοιού πορτοκαλιού'' και σχεδιασμένη έτσι ώστε να μειώνει και να προλαμβάνει τους παράγοντες που είναι υπεύθυνοι για την εμφάνισή της, χάρη στο Κόκκινο Φύκι.

Που βοηθάει το Κόκκινο Φύκι;

1. Ενεργοποιεί την λιπόλυση στα λιποκύτταρα αυξάνοντας την σύνθεση των των ακουαπορινών ( δηλαδή μη χειρουργική λιποαναρόφιση) που βρίσκονται στις κυτταρικές μεμβράνες και είναι απαραίτητες στον μεταβολισμό των κυττάρων.
2. Ενεργοποιεί την σύνθεση του κολλαγόνου στους ινοβλάστες με τον ίδιο μηχανισμό, βελτιώνοντας την σφριγηλότητα του δέρματος.
3. Εμποδίζει τα λιποκύτταρα να απλωθούν στην επιδερμίδα, κάτι που χαρακτηρίζει την κυτταρίτιδα.
4. Συσφίγγει το δέρμα, το κάνει πιο σφριγηλό.
5. Ορατή μείωση του «φλοιού πορτοκαλιού» και του βαθμού κυτταρίτιδας.
6. Προλαμβάνει το σχηματισμό κυτταρίτιδας αυξάνοντας την δράση της αδιπονεκτίνης, πρωτεΐνης που ρυθμίζει τον καταβολισμό (καταστροφή) των λιπαρών οξέων και την επέκταση του λιπώδους ιστού.
7. Αναστέλλει την αποθήκευση των λιπαρών ελαττώνοντας την σύνθεση των λιπαρών οξέων από τα λιποκύτταρα.

 

Info

Natural Beauty by Dimitra (Τσαλπατούρου Δήμητρα)

Φυτικά Καλλυντικά

Τ: 6974 274293

Natural Beauty by Dimitra

www.naturalbeautybydimitra.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being