Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ελεύθερος ο 70χρονος Πατρινός για τους πυροβολισμούς σε μπαρ

Ελεύθερος ο 70χρονος Πατρινός για τους π...

Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Πρωτοδικείο Αμαλιάδας

Στο Πρωτοδικείο Αμαλιάδας, (Μικτό ορκωτό) εκδικάστηκε την Τετάρτη 21 Μαρτίου η υπόθεση ενός Πατρινού 70 ετών σήμερα που κατά το παρελθόν ασχολείτο με το χώρο της εστίασης, έχοντας κάποιο μπαρ, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράνομης οπλοκατοχής, παράνομων κροτίδων, κ.α.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr ο δικηγόρος υπεράσπισης του κατηγορούμενου Δημήτρης Καραγιάννης το συμβάν είχε λάβει χώρα προ 4 ετών, στις 24 Ιανουαρίου του 2014 στην Πάτρα.

Η απόφαση του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας ήταν 12ετής κάθειρξη για τον 70χρονο σήμερα Κ.Γ., ο οποίος είναι χωρισμένος και πατέρας ενός παιδιού στην προσωπική του ζωή, ωστόσο η ενδιαφέρουσα εξέλιξη και στοιχείο στην απόφαση, όπως μας εξήγησε ο κ. Καραγιάννης είναι ότι χορηγήθηκε από του δικαστές του Μικτού ορκωτού της Αμαλιάδας έφεση με αναστέλλουσα δύναμη και ο κατηγορούμενος αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος έως την εκδίκαση της υπόθεσης στον επόμενο βαθμό, το εφετείο που αναμένεται να γίνει σε περίπου 2 χρόνια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις