Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θα το "τσικνίσουν" και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας"

Θα το "τσικνίσουν" και οι εργα...

Την Τσικνοπέμπτη από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι

Tο Σωματείο εργαζομένων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», «Ο Ιπποκράτης», τηρώντας το έθιμο της Τσικνοπέμπτης, θα το «τσικνίσει» την   Πέμπτη  8.2.2018 και συγκεκριμένα στις ώρες 10:00-14:00, στο χώρο του Νοσοκομείου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ψησταριές του Σωματείου εργαζομένων θα στηθούν στον Περιβάλλοντα χώρο στα ΠΡΟΚΑΤ.

Καλεσμένοι εκτός από τους εργαζόμενους του νοσηλευτικού ιδρύματος θα είναι κι όσοι βρεθούν στο νοσοκομείο την συγκεκριμένη μέρα αλλά και οι άνθρωποι των Μέσων ενημέρωσης, που βοηθούν καθημερινά τις προσπάθειες και στους αγώνες του σωματείου εργαζομένων, για την ανάδειξη των προβλημάτων του νοσοκομείου και την επίλυσή τους, όπως υπογραμμίζει η ανακοίνωση.

*Να προσθέσουμε ότι την Τρίτη 6/2 το πρωί επισκέφθηκε το Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και μίλησε στην αίθουσα του Ταχύρρυθμου, σε μία συνάντηση όπου δεν έλειψαν οι εντάσεις ιδιαίτερα όταν ο πρόεδρος των εργαζομένων Κώστας Πετρόπουλος πήρε το λόγο αναφέροντας τα προβλήματα του νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις