Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υπολογιστές, θρανία και πίνακες έκαψαν οι φλόγες στο 5ο λύκειο της Πάτρας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Υπολογιστές, θρανία και πίνακες έκαψαν ο...

Στο σχολικό συγκρότημα Μαρούδα

Ζημιές σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, θρανία και πίνακες προκάλεσε στην αίθουσα του τρίτου οροφου στο 5ο λύκειο της Πάτρας, στο σχολικό συγκροτημα Μαρούδα η φωτιά που εκδηλώθηκε  τα μεσάνυχτα. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής κατάφεραν να θέσουν γρήγορα υπό έλεγχο τις φλογες προτού επεκταθούν και στις υπόλοιπες αίθουσες.

Το Ανακριτικό της πυροσβεστικής ερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς.

Πληροφορίες θέλουν αγνώστους να μπήκαν αργά χθες το βράδυ στο χώρο του σχολείου σπάζοντας τις κλειδαριές και να έγραψαν συνθήματα σε τοίχους πριν εκδηλωθεί η φωτιά.

 

Προηγούμενη ενημέρωση.

00.18 Yπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στο σχολικό συγκρότημα Μαρούδα. Οι φλόγες εκδηλώθηκαν σε αίθουσα τρίτου ορόφου, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες ακούστηκαν εκρήξεις. Η φωτιά έκαψε θρανία, υπολογιστές, πίνακες και ο καπνός ήταν πυκνός.

Στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία και το ανακριτικό της Πυροσβεστικής. Στην κατάσβεση συμμετείχαν 13 άνδρες με τρία υδροφόρα οχήματα και ένα κλιμακοφόρο.

 

00.05: Συνεχίζει να καίει η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο σχολικό συγκρότημα Μαρούδα στην Πάτρα. Η φωτιά εκδηλώθηκε στον τρίτο όροφο που στεγάζεται το λύκειο.

Από το σχολείο βγαίνουν πυκνοί καπνοί και επί τόπου επιχειρεί μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής, όπως αναφέρει η δημοσιογράφος του thebest.gr, Ελευθερία Μακρυγένη που βρίσκεται στο σημείο.

23.48: Φωτιά στο σχολικό συγκρότημα εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα. Επί τόπου βρίσκεται κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και δύναμη της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά έχει εκδηλωθεί στον τρίτο όροφο του σχολικού κτιρίου.

Νεώτερα σε λίγο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις