Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Την Τετάρτη στις 21.30 στο Πάνθεον το «Singing with Angry bird»

Πάτρα: Την Τετάρτη στις 21.30 στο Πάνθεο...

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ CineDoc - Greece

Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ CineDoc - Greece έρχεται στην Πάτρα και οι προβολές του θα φιλοξενηθούν στη 2η αίθουσα του Πάνθεον. Συνολικά οι προβολές που γίνονται και σε άλλες πόλεις της χώρας ξεκίνησαν τον Νοέμβριο και θα διαρκέσουν έως και τον Απρίλιο και συνοδεύονται από παράλληλες εκδηλώσεις με στόχο να ενθαρρύνουν τον διάλογο και να εμπνεύσουν συλλογικές δράσεις!

Για την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στις 21.30 στο Πάνθεον της Πάτρας στη Δημητρίου Γούναρη, ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ παραγωγής 2016, με τίτλο «Singing with Angry bird», σε σκηνοθεσία της Hyewon Jee που έχει δουλέψει για την τηλεόραση της Κορέας για πάνω από 20 χρόνια και έχει προταθεί για το διεθνές Emmy.

Σύμφωνα με το στόρι, ο Τζάε-Τσανγκ Κιμ είναι τραγουδιστής όπερας από την Κορέα, με το παρατσούκλι «Angry Bird». Πριν από πέντε χρόνια ξεκίνησε μια παιδική χορωδία στις φτωχογειτονιές της Πούνε, στην Ινδία. Απογοητευμένος από την έλλειψη υποστήριξης των γονέων, ο Angry Bird προσπαθεί να τους εκπαιδεύσει να τραγουδήσουν για μια συναυλία μαζί με τα παιδιά τους. Ένα ταξίδι γεμάτο δάκρυα και γέλια!

Η ταινία την ίδια μέρα προβάλλεται και στην Αίθουσα Σταύρος Τορνές στην Θεσσαλονίκη, στις 21.00.

Για τη συνέχεια στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ CineDoc – Greece θα δούμε στην Πάτρα, στις 31/1/2018 στις 21:30 το «Dolphin Man», στις 28/2/2017 στις 21:30 το «Big Time» και μετά το Πάσχα, στις 25/4/2017 στις 21:30 το «Obscuro Barroco».

*Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.

Οι προβολές πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την ABCinema στον Κινηματογράφο Πάνθεον, Λεωφ. Γούναρη 34.

Το CineDoc - Greece προβάλλει βραβευμένα ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, σε συνεργασία με το Institut Français d'Athènes - Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, τον κινηματογράφο Danaos Cinema, το Thessaloniki International Film Festival και τον Δήμο Βόλου!

*Το CineDoc είναι ιδρυτικό μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου Moving Docs και το 2017 ίδρυσε το Φεστιβάλ Παιδικού και Νεανικού Κινηματογράφου Αθηνών CineDoc Kids.

Για την Τετάρτη 17/1 το πρόγραμμα προβολών στη 2η αίθουσα του Πάνθεον διαμορφώνεται ως εξής:

Στις 17.00 το αξιόλογο φιλμ του Τοντ Χέινς "Wonderstruck - Το Δωμάτιο των θαυμάτων" με την Τζουλιάν Μουρ, στις 19.00 το "Molly's Game" με την Τζέσικα Τσαστέιν και τον Ίντρις Έλμπα και στις 21.30 το ντοκιμαντέρ "Singing with angry bird".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture