Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ο Παύλος Στάμος απαντά στις παρατάξεις για τα έργα

Πάτρα: Ο Παύλος Στάμος απαντά στις παρατ...

"Πρόκληση και θράσος"

«Πρόκληση και θράσος. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηρισθεί η κοινή ανακοίνωση των παρατάξεων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, που «εργολαβικά» ανέλαβαν να υπερασπιστούν την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις «αξίες» της.» Αυτό τονίζει σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Πατρέων Παύλος Στάμος απαντώντας στην κριτική παρατάξεων της αντιπολίτευσης, για τον τρόπο που διαχειρίζεται η δημοτική Αρχή τα χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ έργα.

Ο κ. Στάμος συνεχίζει με τα εξής:

«Υπερασπίζονται τη «δίκαιη ανάπτυξη» που φέρνει ματωμένα πλεονάσματα και τσακίζει το λαό.

Άραγε θα λύσουν τα προβλήματα του λαού τα ΕΣΠΑ και τα λοιπά προγράμματα; Ο λαός έχει πείρα και από προηγούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ, που όχι μόνο δεν έφεραν δουλειά, αλλά κρίση, ανεργία και φτώχια.

Τις παρατάξεις ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, ενοχλεί η σταθερή θέση της Δημοτικής Αρχής στο πλάι των εργαζομένων, των ανέργων, των νέων, σε όλα τα λαϊκά προβλήματα. Ότι η Δημοτική Αρχή απειθαρχώντας στους νόμους που ψήφισαν οι αστικές κυβερνήσεις, δεν εφαρμόζει το μέτρο των κατασχέσεων των τραπεζικών λογαριασμών από το πρώτο ευρώ, όπως κάνουν άλλες Δημοτικές Αρχές που προέρχονται από αυτές τις παρατάξεις.

Όμορφη πόλη είναι αυτή που δεν έχει ανεργία, φτώχεια, παιδιά στην εξάρτηση. Ο λαός δεν έχει τίποτα να περιμένει από την ανάπτυξη του κεφαλαίου. Υπάρχει πλέον εμπειρία. Γνωρίζουμε ότι για να έχουν αυτοί κέρδη, ο λαός θα υποστεί ζημιά. Αξιοποιούμε, όπως επανειλημμένα έχουμε επισημάνει, την οποιαδήποτε δυνατότητα αξιοποίησης προγραμμάτων, γιατί αυτά τα λεφτά προέρχονται από τη φοροληστεία και την εκμετάλλευση του ελληνικού λαού και των λαών της Ευρώπης. Προέρχονται από την περικοπή και εμπορευματοποίηση στοιχειωδών κοινωνικών υπηρεσιών.»

Διαβάστε επίσης:
Αντιπολίτευση σε Πελετίδη: Να μην χαθεί το μεγάλο στοίχημα για τα έργα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις