Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Γεμάτη γιορτινές εκδηλώσεις η τρέχουσα εβδομάδα στο Πολύεδρο

Πάτρα: Γεμάτη γιορτινές εκδηλώσεις η τρέ...

Παιδικές εκδηλώσεις αλλά και έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Μπρισνόβαλη

Γεμάτο από εκδηλώσεις είναι το πρόγραμμα της τρέχουσας Χριστουγεννιάτικης εβδομάδας στο Πολύεδρο στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα.

Την Τρίτη 19/12 στις 19.00, η Λέσχη Ανάγνωσης Λογοτεχνίας έχει επιλέξει για συζήτηση το βιβλίο «Το κακό» του Ισλανδού συγγραφέα Έιρικουρ Ερτν Νόρδνταλ, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πόλις. Επίσης τα μέλη της Λέσχης διαλέγουν και το βιβλίο που θα διαβάσουν και θα συζητήσουν στην επόμενη συνάντηση τον Ιανουάριο.

Επίσης την Τρίτη  19/12 στην ενότητα Ταξιδεύοντας, θα γίνει εκδήλωση μετά τις 20.30 το βράδυ με τίτλο «Ταξιδεύοντας…στο Μαρόκο», με την Ήρα-Ειρήνη Κουρή.

Την Τετάρτη  20/12 στις 21.30 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Η παρέα των Αγγλικών» με τη Χρυσάνθη Πολυζώη.

Προσέγγιση τεχνικών και πρακτικών της αγγλικής γλώσσας ως θεραπευτική και παρεμβατική προοπτική για την ενδυνάμωση της σκέψης και την εκτόνωση των συναισθημάτων, πίνοντας καφέ ή τσάι με καλή παρέα.

Την Τετάρτη  20/12 στις 18.00 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση του βιβλίου «Μάθε Ψηφιακά… Παίζοντας Συνεργατικά» των: Κορδάκη Μαρία, Μάνεση Νικολάου και Νταραντούμη Θανάση

Στην εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο Aστήρ της Πάτρας, στην οδό Αγ. Ανδρέου και Αράτου, θα μιλήσει ο Βασίλειος Κόμης, καθηγητής Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η Παν. Πατρών και θα συντονίσει ο Ιωάννης Δημάκος, επ. καθηγητής Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Πατρών.

Την Πέμπτη  21/12, 6 - 8 μ.μ., η εκδήλωση «Με  βελόνες  και κλωστές, πόντο- πόντο χαλαρώνουμε και δημιουργούμε». Με την ομάδα «Δημιουργίες» συζητώντας και διασκεδάζοντας, ράβουμε, πλέκουμε, μεταποιούμε….. με κέφι και φαντασία.

Ακόμα την Πέμπτη  21/12  στις 20.00 θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Αγγελικής Μπρισνόβαλη, «με φώς και χρώμα…».

Την Παρασκευή  22/12 μετά τις 19.00 οι υπεύθυνοι του Πολύεδρου περιμένουν το φιλότεχνο κοινό για να γιορτάσουν τον ερχομό των Χριστουγέννων

*με ζεστό κρασί, κολοκυθόσουπα  και σοκολατάκια.

Το κοινό θα χαρεί τα έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και χαρακτικής, των φίλων δημιουργών που εκθέτουν στο  Πολύεδρο, συντροφιά με καλή μουσική.

Το Σάββατο  23/12, προπαραμονή των Χριστουγέννων στις 11.30 το πρωί η εκδήλωση «Χριστουγεννιάτικα Καλαντίσματα και Παραμύθια» - Θεατρικό παιχνίδι με την ομάδα εκδηλώσεων Juniors Events του Juniorsclub.gr.

Είσοδος: 1 βιβλίο  3 Ευρώ.

Επίσης το Σάββατο 23/12 στις 17.00 η Διαδραστική θεατρική παράσταση για παιδιά:  The Happy Elf-Το χαρούμενο Ξωτικό. Τέσσερα πανέμορφα ξωτικά, με ιδιαίτερες προσωπικότητες πρέπει να κάνουν τα «μαγικά-ακροβατικά» τους κόλπα για να κρατήσουν το μύθο του Άγιου Βασίλη και των ξωτικών αληθινό στις καρδιές των παιδιών!

Θα τα καταφέρουν;

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ – Προπώληση εισιτηρίων 4 ευρώ.

Τέλος την Κυριακή 24/12 στις 11.30 το πρωί, «Χριστουγεννιάτικα παιχνιδομαγέματα με την Έλσα και τον Όλαφ από το Frozen». Τραγούδι και θεατρικό παιχνίδι με την ομάδα εκδηλώσεων Juniors Events.

Είσοδος: 1 βιβλίο  3 Ευρώ.

Στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής τα εγκαίνια της έκθεσης «Μικρά έργα».

Κυριακή ανοιχτά: 11 το πρωί με 6 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture