Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαΐας - Πάνω από 1.800 έχουν ψηφίσει - Παράταση ψηφοφορίας αύριο

Μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές του Επιμελ...

Σε Πάτρα και Αίγιο

18.00 Έκλεισαν οι κάλπες και για τη δεύτερη ημέρα διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο Αχαΐας. Σύμφωνα με στοιχεία απο την εφορευτική επιτροπή, χθες και σήμερα στην Πάτρα ψήφισαν 1550 άτομα και στο Αίγιο 320.

Συνολικά τις δύο ημέρες έχουν ψηφίσει 1870 άτομα.

Χθες στην Πάτρα ψήφισαν 546 και στο Αίγιο 130.

Σήμερα στην Πάτρα προσήλθαν στις κάλπες 1.004 άτομα και 190 στο Αίγιο.

Όπως ανακοινώθηκε "από την Εκλογική επιτροπή του Επιμελητηρίου Αχαϊας αποφασίστηκε για να διευκολυνθεί η ψηφοφορία να παραταθεί την τελευταία ημέρα Δευτέρα 11/12/2017 το ωράριο μέχρι τις 18:00 το απόγευμα".

 

 

 

16.25 Συνεχίζεται η προσέλευση στις κάλπες για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαΐας. Μέχρι τις 4 το απόγευμα στην Πάτρα σήμερα είχαν ψηφίσει περί τα 800 άτομα. Οι κάλπες κλείνουν στις 5 το απόγευμα.

Μεγάλη ήταν η προσέλευση και στις κάλπες του Αιγίου.

 

 

12:30 Πολλή μεγάλη είναι και σήμερα η προσέλευση στις κάλπες του Επιμελητηρίου Αχαΐας, δεύτερη μέρα των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, στην Πάτρα από τις 9:00 το πρωί έχουν προσέλθει 350 μέλη για να ψηφίσουν ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στην πόλη στα περίπου 900 άτομα.

Μάλιστα η εφορευτική επιτροπή προκειμένου να εξυπηρετήσει τους προσερχόμενους έβαλε κι άλλο κόσμο, προσθέτοντας παράλληλα και κάλπη. Με καλό ρυθμό συνεχίζεται η προσέλευση των επιχειρηματιών του Νομού και στο Αίγιο.

 

8:45 Συνεχίζονται και σήμερα, για δεύτερη μέρα οι εκλογές στο Επιμελητήριο Αχαΐας. Οι κάλπες ανοίγουν στις 9:00 το πρωί και κλείνουν στις 5:00 το απόγευμα. Άπαντες συμφωνούν ότι η συμμετοχή, που φαίνεται πως θα είναι μεγάλη, θα κρίνει, κατά πολύ, τον νικητή.

Χθες Σάββατο, πρώτη μέρα της διαδικασίας  ψήφισαν στην Πάτρα 546 και στο Αίγιο 124, συνολικά δηλαδή 670 μέλη του Επιμελητηρίου. Η ανταπόκριση των επιχειρηματιών της περιοχής κρίνεται, έως ώρας, πάρα πολλή ικανοποιητική κάτι που καταδεικνύει και το αυξημένο ενδιαφέρον τους για το μέλλον του Φορέα.

Δικαίωμα ψήφου έχουν περισσότεροι από 8.000 επαγγελματίες και Μικρομεσαίοι που εκπροσωπούν περίπου 5.500 Επιχειρήσεις.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά