Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Εκτάκτως θα συνεδριάσει τη Δευτέρα το ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Πάτρα: Εκτάκτως θα συνεδριάσει τη Δευτέρ...

Μάλλον υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα της προκήρυξης του καλλιτεχνικού διευθυντή

Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στο ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας με το θέμα του καλλιτεχνικού διευθυντή και την πολυαναμενόμενη προκήρυξη που εκκρεμεί εδώ και πολύ καιρό. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, την Δευτέρα 20/11/2017 το μεσημέρι, μετά την συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματιστεί να δοθεί για τις παραστάσεις της φετινής χειμερινής περιόδου όπως η «Fuente Ovejuna, η πηγή των αμνών» που κάνει πρεμιέρα στις 25/11 στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων, θα συνεδριάσει εκτάκτως το Διοικητικό συμβούλιο του θεάτρου με πιθανότερο θέμα αυτό του καλλιτεχνικού διευθυντή.

Να θυμίσουμε πως πριν ένα μήνα, στις 17/10 είχε επιτέλους δοθεί η έγκριση της επιτροπής πράξης Υπουργικού συμβουλίου και πλέον αναμένεται να σταλεί η σχετική προκήρυξη της θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή για «τρέξει» η όλη διαδικασία. Μάλιστα επιθυμία του προέδρου του ΔΣ του θεάτρου Ανδρέα Τερζή είναι η όλη διαδικασία επιλογής να μην καθυστερήσει ώστε να αναπληρωθεί το χαμένο έδαφος των πέντε σχεδόν μηνών.

*Η συνέντευξη Τύπου και η συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου θα λάβουν χώρα στον εκπαιδευτικό χώρο Μπάρρυ του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας στην Όθωνος Αμαλίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture