Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο Διονύσης Σαββόπουλος αύριο (27.10) στο Royal Theater στην Πάτρα

Ο Διονύσης Σαββόπουλος αύριο (27.10) στο...

Συνεχίζεται η προπώληση της μουσικής παράστασης - σταθμός με τα απανωτά sold out

Με μια παράσταση - σταθμό έρχεται αύριο, Παρασκευή 27 Οκτωβρίου o Διονύσης Σαββόπουλος στην κεντρική μουσική σκηνή του Royal Theater, στην Ακτή Δυμαίων.

Στις βαλίτσες του αγαπημένου «Νιόνιου» θα βρεθεί ένας δίσκος ηλικίας 50 και πλέον χρόνων, το «ΦΟΡΤΗΓΟ» με τον γνωστό και καταξιωμένο Σαββόπουλο του 2017 να συναντά τον άγνωστο και νεαρό Σαββόπουλο του 1966 και να ερμηνεύει τώρα, μετά από πενήντα χρόνια, τα τραγούδια εκείνου, του πρώτου του δίσκου.

Η λατρεμένη «Συννεφούλα», το « Ήλιε Ήλιε Αρχηγέ», το ρομαντικό «Μη Μιλάς Άλλο Γι Αγάπη» αλλά και άλλα αγαπημένα τραγούδια θα πλημμυρίσουν την κεντρική αίθουσα του Royal και θα ταξιδέψουν νοσταλγικά όσους βρεθούν στο χώρο.

 

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι η παράσταση αυτή, η οποία παρουσιάστηκε τον περσινό χειμώνα στο Gazarte και το φετινό καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα, θεωρήθηκε «σταθμός», με απανωτά sold out, ενώ οδήγησε και στην θριαμβευτική εμφάνιση του Σαββόπουλου στο Καλλιμάρμαρο μπροστά σε 40.000 κόσμου.

Μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο στη σκηνή θα δούμε και θ’ απολαύσουμε νέους, χαρισματικούς τραγουδοποιούς - που έχουν ξεκινήσει ήδη το δικό τους συναρπαστικό μουσικό ταξίδι – που θα τραγουδήσουν και θα γιορτάσουν μαζί του: την Κατερίνα Πολέμη, το Θέμο Σκανδάμη, την Εύη Μάζη και το Γιώτη Κιουρτσόγλου.

 

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται έως το μεσημέρι της Παρασκευής στο Discover bookstore στη Βούρβαχη, στη Γωνιά του Βιβλίου στην Αγίου Νικολάου και στο Φάρο.

Τιμή εισιτηρίου: 14 ευρώ και στην είσοδο το βράδυ της παράστασης: 17 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις τραπεζιών στο 2610 310.120

Royal Theater Παλαιό Πτωχοκομείο Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα

www.royaltheater.gr - fb: royal patras

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά