Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Ο οφθαλμός

Ο οφθαλμός

Ενημερωθείτε από το οφθαλμολογικό κέντρο Ενόρασις

«Οξύς θεών οφθαλμός ες το πανθ’ οράν», είχε πει ο Μένανδρος. Αν θέλουμε βέβαια ακολουθούμε αυτό που έλεγε ο Louis Aragon: «Τα μάτια σου είναι τόσο βαθιά, που μέσα τους χάνω τη μνήμη».

Έτσι λοιπόν κάθε κλειστό μάτι δεν σημαίνει ότι κοιμάται, αλλά και κάθε ανοιχτό ότι θωρεί, βλέπει. Πολλές φορές τα όρια της παραπάνω φράσης είναι δυσδιάκριτα και άλλες ευδιάκριτα. Και με τα δάκρυα, με τα δάκρυα τι γίνεται. Πιστεύω ότι αυτά είναι η ευγενής γλώσσα τους. Ευτυχώς που υπάρχουν μερικοί που μεριμνούν για τα μάτια, τους οφθαλμούς, αλλά και τις κόρες τους.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι προσανατολισμένοι στο γεγονός ότι η υγεία του ματιού φαίνεται πως χρειάζεται έναν ορίζοντα. Δεν κουραζόμαστε ποτέ όσο μπορούμε να δούμε αρκετά μακριά.

Το ευτυχές είναι ότι και απ’ έξω, αλλά και από μέσα ο ιατρός προσέχει τα μάτια έτσι ώστε αυτά να μην παραπλανούν, αλλά και να μην παραπλανιούνται. Να μην νοσούν ή και αν νοσήσουν θα πρέπει να βρει την ίαση τους.

Το ΕΝΟΡΑΣΙΣ είναι ένα Οφθαλμολογικό Κέντρο που ηγείται ο Κος Μαραγκός Δημήτριος με πάνω από όλα όραμα. Προσπαθεί με κάθε τρόπο και με Καρτεσιανή μεθοδικότητα να βρίσκει όχι μόνο τα μυστικά των παθήσεων των οφθαλμών και την ίασή τους, αλλά και την εξωτερίκευση των θελκτικών βλεμμάτων, των ωραίων βλεμμάτων που έχουν ως αποτέλεσμα το άθροισμα των καλών ανθρώπων.

Το ΕΝΟΡΑΣΙΣ είναι πραγματικότητα, το μάτι ή το ξεμάτιασμα πιστεύω όχι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being