Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Καταφθάνει στις Ελληνικές σκοτεινές αίθουσες το νεανικό θρίλερ "Γενέθλια Θανάτου"

Καταφθάνει στις Ελληνικές σκοτεινές αίθο...

Η ταινία έχει σημειώσει επιτυχία στις ΗΠΑ

Το καινούριο φιλμ τρόμου με τίτλο «Γενέθλια Θανάτου – Happy Death Day» που ήρθε 1ο στο Αμερικάνικο boxoffice το περασμένο σαββατοκύριακο της πρεμιέρας του, καταφθάνει στην Ελλάδα από την εταιρεία UIP στις 26 Οκτωβρίου 2017. Αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα.

Πρωταγωνιστούν οι: Τζέσικα Ροθ, Ίσραελ Μπρουσάρντ, Ρούμπι Μοντίν.

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Μπ. Λάντον

Διάρκεια: 92 λεπτά.

ΥΠΟΘΕΣΗ

H Blumhouse, η εταιρεία που μας έδωσε τις πολύ πετυχημένες εμπορικά ταινίες Διχασμένος (Split) και Τρέχα (Get Out) που αγαπήθηκαν από κοινό και κριτικούς (προβλήθηκαν και στην Πάτρα στα Στερ Odeon στη Βέσο Μάρε), υπογράφει την παραγωγή άλλης μιας πρωτότυπης ταινίας τρόμου που μάς περιγράφει τη σκοτεινή πλευρά της «Μέρας της Μαρμότας».

Στη νέα ταινία τρόμου, με τις εύστοχες κωμικές ανάσες, ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ Μπ. Λάντον (Paranormal Activity: The Marked Ones), μας αφηγείται μια δολοφονία που λαμβάνει χώρα ξανά και ξανά με το ίδιο πάντα θύμα, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Η Τρι Γκέλμπμαν (Τζέσικα Ροθ), μια σνομπ φοιτήτρια, που το μόνο που την αφορά είναι να περνάει καλά, δίχως να την ενδιαφέρει αν πληγώνει με τη συμπεριφορά της τους γύρω της, δολοφονείται την ημέρα των γενεθλίων της, και ξυπνά το επόμενο πρωί για να ξαναζήσει την ίδια μέρα του βάναυσου θανάτου της ξανά και ξανά και ξανά… Αυτή, όμως, η επανάληψη της ίδιας ημέρας είναι που της δίνει την ευκαιρία να προσπαθήσει να βρει την ταυτότητα του δράστη προκειμένου να αποτρέψει τη δολοφονία της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture