Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/10 ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ"

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/10 ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗ...

Απολαύστε χορωδούς και μουσικούς βοηθώντας τους εθελοντές κατά του καρκίνου

Μία μεγάλη συναυλία πραγματοποιεί ο Καλλιτεχνικός Οργανισμός της Πολυφωνικής Χορωδίας της Πάτρας, για τους σκοπούς του Ομίλου Εθελοντών κατά του καρκίνου ‘’ΑγκιαλιάΖω’’, την προσεχή Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 στις 19.30 το απόγευμα, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Ρίο.

Στη συναυλία θα μετάσχουν 4 τμήματα του Οργανισμού: ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ [Διεύθυνση: Γιάννης Κόττορος], το ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ‘’ΕΜΜΕΛΕΙΑ’’ [Διεύθυνση: Αλμπένα Πενκόβα, πιάνο: Αρετούσα Νικολοπούλου], η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος] και το ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ‘’VIBRATO’’ [Διεύθυνση: Γιώργος Αθανασακόπουλος].

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει έργα και μουσικές από το εγχώριο και διεθνές ρεπερτόριο και η παρουσίαση του θα γίνει, από τη Γραμματέα του Οργανισμού, Αθανασία Παπασταύρου.

Οι προσκλήσεις που ήδη κυκλοφορούν (διατίθενται και από τα γραφεία της Πολυφωνικής, στην οδό Κορίνθου 280 και Δημ. Γούναρη), είναι των € 10 η κάθε μία και τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για τους σκοπούς του ‘’ΑγκιαλιάΖω’’. Παράλληλα θα διατίθενται και στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου, πριν από τη συναυλία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture