Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Ακούρευτη συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών - Η νέα σύγχρονη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών που χαρίζει πυκνά μαλλιά με απόλυτη διακριτικότητα

Ακούρευτη συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών...

O πλαστικός χειρουργός Δρ. Αν. Βεκρής εξηγεί τις λεπτομέρειες για τη μέθοδο που εφαρμόζει με θεαματικά αποτελέσματα

O πλαστικός χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βεκρής εξηγεί όλες τις λεπτομέρειες για τη μέθοδο που εφαρμόζει με θεαματικά αποτελέσματα αποκλειστικά στην κλινική Advanced Hair Clinics.

Καθώς τα μαλλιά είναι απόλυτα συνδεδεμένα με την εικόνα μας, όλο και περισσότεροι άνθρωποι, κυρίως νέας ηλικίας, απευθύνονται σε ειδικούς για να δουν τι επιλογές έχουν ώστε να αποφύγουν την αραίωση που εμφανίζεται από νωρίς. Η απώλεια των μαλλιών είναι κάτι που βασανίζει κάθε άνδρα, ακόμα και πριν αυτό συμβεί. Οι παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν σε τριχόπτωση αρχικά και στη συνέχεια στην αραίωση των μαλλιών είναι πολλοί, αλλά η μεταμόσχευση μαλλιών με τις πιο σύγχρονες μεθόδους που υπάρχουν σήμερα είναι η λύση για να απαλλαγούμε για πάντα από τον φόβο.

Όπως μας εξηγεί ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής, εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός σε θέματα τριχωτού της κεφαλής και Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics στην Αθήνα, «Η ακούρευτη συνεδρία ή Unshaven FUE είναι η πιο πρωτοποριακή και εξεζητημένη παραλλαγή της μεθόδου εμφύτευσης μαλλιών FUE. Στη μέθοδο FUE εξάγουμε τα τριχοθυλάκια από το πίσω μέρος του κεφαλιού και στη συνέχεια τα εμφυτεύουμε ένα προς ένα στη λήπτρια ζώνη όπου υπάρχει αραίωση. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σημάδια και ουλές στη δότρια περιοχή, όπως συμβαίνει με παλαιότερες μεθόδους όπως η FUT/Strip και έτσι το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό». Με την Ακούρευτη συνεδρία ή Unshaven FUE, το πλεονέκτημα είναι ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τη μεταμόσχευση μαλλιών χωρίς να πειράξουμε καθόλου το μήκος τους. Εμφυτεύουμε τα τριχοθυλάκια ανάμεσα στα ήδη υπάρχοντα μαλλιά και έτσι δεν είναι καθόλου αντιληπτό ότι ο ασθενής υποβλήθηκε σε κάποιου είδους επέμβαση. Η μέθοδος έχει ιδιαίτερη ζήτηση στα δημόσια πρόσωπα, σε όσους θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις δραστηριότητές τους, χωρίς να φαίνεται το παραμικρό στον περίγυρο τους αλλά και σε πολλές γυναίκες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον Δρ Βεκρή «Με την ακούρευτη συνεδρία μπορούμε να κάνουμε εμφύτευση μαλλιών χωρίς να απαιτείται το πλήρες κούρεμα και ξύρισμα που απαιτεί η κλασική μέθοδος. Η τεχνική αυτή δημιουργήθηκε εξαιτίας της ανάγκης πολλών ανθρώπων να επιστρέψουν άμεσα στις επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις τους. Είναι εξίσου αποτελεσματική και γι’ αυτό προσελκύει διαρκώς περισσότερο κόσμο».

Δρ. Αναστάσιος Βεκρής

Δρ. Αναστάσιος Βεκρής

Δρ. Αναστάσιος Βεκρής

Αποτελέσματα:
Μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα και τη φυσικότητα των μαλλιών έχει η πυκνότητα που επιτυγχάνεται. Σε αυτή οδηγεί η εξαγωγή  απεριόριστου αριθμού τριχοθυλακίων και η πυκνή τοποθέτησή τους στην περιοχή που πάσχει ώστε να επιτευχθεί η πύκνωση των μαλλιών. Το αποτέλεσμα αρχίζει να φαίνεται σταδιακά μετά τον τρίτο μήνα και ολοκληρώνεται μέσα σε 1 χρόνο. Η επαναφύτρωση των τριχοθυλακίων που εμφυτεύτηκαν φτάνει το 98%.

Αποθεραπεία:
Η ανάρρωση είναι πολύ γρήγορη χάρη στην έλλειψη ραμμάτων και τομών σε αντίθεση με την παλαιότερη μέθοδο Strip/FUT. Το δέρμα τραυματίζεται ελάχιστακαι το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό.

Info: Advanced Hair Clinics www.advancedhairclinics.gr[email protected]

Αθήνα: 210 6980451

Κηφισιά: 210 6232220

Θεσσαλονίκη: 2310  224240

Πάτρα:  2610 226562

Ρόδος: 22410 32700

Λεμεσός: 00357 25251040

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being