Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ένας υπερταλαντούχος παππούς μεταμορφώνει εθελοντικά τους τοίχους των σχολείων της Πάτρας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ένας υπερταλαντούχος παππούς μεταμορφώνε...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

Η υπέροχη πρωτοβουλία του κ. Γιώργου Κατσίπορδου

Μεταμορφώνει τα σχολεία και τα γεμίζει χρώματα, εικόνες και για τους  μεγαλύτερους μνήμες από τα παιδικά τους χρόνια. Φτιάχνει τη διάθεση των παιδιών και των δασκάλων και η εθελοντική του συμβολή σίγουρα δεν μπορεί παρά να γίνει αφορμή για να σκεφτούμε όλοι πόσο ποιο όμορφη θα ήταν η καθημερινότητα η δική μας και των παιδιών μας αν προσφέραμε με μεράκι κι αγάπη κάτι από την τέχνη που ο καθένας κατέχει.

Ο κ. Γιώργος Κατσίπορδος εδώ και καιρό ζωντανεύει με την εξαίρετη δουλειά του τους τοίχους σχολείων της Πάτρας . Όλοι οι ήρωες του αναγνωστικού (η Λόλα και η Άννα) που συνόδευε τους λίγο παλαιότερους στα πρώτα τους μαθητικά βήματα (πρωτο-χρησιμοποιήθηκε το 1956) αλλά και αγαπημένα καρτούν των παιδιών κοσμούν τους τοίχους στο δημοτικό σχολείο Σουλίου Πατρών, στη Μαυρομανδήλα, στο 43ο δημοτικό και όπου αλλού έχει ζητηθεί η συνδρομή του αγαπημένου παππού των μαθητών.

Ο Γιώργος Κατσίποδος ήταν οικοδόμος, αλλά αγαπούσε πάντοτε τη ζωγραφική και, όταν συνταξιοδοτήθηκε, βρήκε αρκετό χρόνο να αλλάξει εθελοντικά και αφιλοκερδώς την εικόνα των σχολείων και των αιθουσών τους.

Ο κ. Γιώργος Κατσίποδος Επί το έργον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight