Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Level up για τον Πατρινό κομμωτή Κωνσταντίνο Μυκονιάτη

Level up για τον Πατρινό κομμωτή Κωνσταν...

Ξεκινάει τη συνεργασία του με τα ΙΕΚ Δέλτα

Ο Κωνσταντίνος Μυκονιάτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Ασχολήθηκε από πολύ νωρίς με την κομμωτική εκπληρώνοντας τις σπουδές του σε  μικρή ηλικία.

Ξεκινώντας τα πρώτα του βήματα στην πρωτεύουσα και σε συνεργασίες με κάποια από τα μεγαλύτερα  σαλόνια ομορφιάς πραγματοποίησε αλματώδη πορεία στον κλάδο.

Έπειτα επέστρεψε στην Πάτρα συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνταγή την οποία διδάχτηκε σε κάποια από τα καλύτερα κομμωτήρια της πόλης μας.

Το 2008 ξεκίνησε το δικό του ταξίδι δημιουργώντας την δίκη του επιχείρηση το www.mk-hairstudio.gr

Ερεθίσματα γνώσεις εμπειρία και πλήθος σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό τον έχουν καταξιώσει σε έναν από τους πιο ταλαντούχους και επιτυχημένους κομμωτές στην Πάτρα.

Για ανθρώπους λοιπόν που σημαίνουν επαγγελματίες με όλη τη σημασία της λέξης έρχεται η στιγμή  της επιβράβευσης και αυτό επιτεύχθηκε για τον Κωνσταντίνο ύστερα από τη συνεργασία που προέκυψε με έναν από τους μεγαλύτερους Κολοσσούς εκπαίδευσης και με πορεία πάνω από 50 χρόνια στο χώρο, τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Από δω και στο εξής ο γνωστός κομμωτής θα πλαισιώσει το κομμάτι της εκπαίδευσης στα τμήματα κομμωτικής του συγκεκριμένου ΙΕΚ.

Μιλήσαμε μαζί του και μοιράστηκε μαζί μας σκέψεις του. Μας ανέφερε λοιπόν πως το κομμάτι της εκπαίδευσης στο κλάδο της κομμωτικής είναι παρά πολύ σημαντικό.

«Γενιές καινούργιων κομμωτών βγαίνουν κάθε χρόνο από σχολές και εκπαιδεύονται ώστε κάποια στιγμή να μπορέσουν να στελεχώσουν επιχειρήσεις.

Το σημαντικότερο απ’ όλα όμως είναι η θέληση για σκληρή δουλειά και να έχουν πάρει τις σωστές βάσεις και την σωστή εκπαίδευση ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του επαγγέλματος.

Η κομμωτική πλέον είναι ένα τεράστιο ταξίδι γνώσεων και φαντασίας το οποίο πρέπει να εκτελεστεί με τον τέλεια αρμονικά τρόπο, ώστε να μας δώσει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο τρόπος ο οποίος μεταδίδεται αυτό πέρα από ένα βιβλίο θεωρίας είναι μέσα από τη σωστή τεχνική και μέσα από το σωστό τρόπο επικοινωνίας.

Η μετάδοση της γνώσης σε νεότερες γενιές  καθιστά το επάγγελμα μας σε κάτι πολύ ιδιαίτερο .

Μυστικά δεν υπάρχουν υπάρχει μόνο η θέληση και η αγάπη για αυτό που κάνουμε  και καλό θα ήταν να το μεταδίδουμε χωρίς φόβο διότι ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του χαρακτήρα και τη δίκη του ταυτότητα στην δημιουργία.

Μακάρι να μπορούσαμε να ενώσουμε τον τρόπο σκέψης μας όλοι οι συνάδελφοι και να δημιουργούσαμε ένα τεράστιο παζλ γνώσεων. Αυτό θα ήταν μια τεράστια κληρονομιά για τις νέες γενιές.»

Ολοκληρώνοντας ευχαριστήσαμε και συγχαρήκαμε τον Κωνσταντίνο για αυτή τη μικρή αναφορά στο κομμάτι της εκπαίδευσης.

Ο ίδιος απλά και λυτά μας ανέφερε ότι τα "αγαθά κόποις κτώνται" και ότι είναι έτοιμος να προσφέρει το καλύτερο δυνατό από τις γνώσεις του στα νέα παιδιά του επαγγέλματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά