Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Δυναμικά ξεκίνησε η νέα σαιζόν για το Prego by Banana day & night!

Δυναμικά ξεκίνησε η νέα σαιζόν για το Pr...

Στην οδό Γερμανού 18, στην αγαπημένη γωνία του Ρωμαϊκού Ωδείου

Δυναμικά ξεκίνησε η νέα σαιζόν για το Prego by Banana day & night στην οδό Γερμανού 18, στην αγαπημένη γωνία του Ρωμαϊκού Ωδείου, συνεχίζοντας την ξεχωριστή παρουσία του στην πόλη, όπου από τις 8.30 το πρωί σας προσφέρει speciality coffee, που φέρνει, αποκλειστικά για τους επισκέπτες του, από την Κολομβία και το Περού, φυσικούς χυμούς και διαλεκτά πιάτα για ένα γευστικότατο brunch με την γνωστή ποιότητα των υλικών του Prego, στην εκπληκτική τιμή 4,99€!!!

Επιλέγοντας από ομελέτες, αυγά scrabble, benetict, "μάτια" από αλανιάρες κότες (όπως είδαμε και στο video που τα "έσπασε" στο διαδίκτυο), γλυκά ή αλμυρά panckakes , γευστικά κρουασάν και όποιον καφέ ή χυμό επιθυμείτε, ξεκινά η ημέρα σας υπέροχα!!

Για την συνέχεια αλλά και για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας υπάρχει μενού που μπορείτε να επιλέξετε μια σαλάτα ή ένα ορεκτικό με ένα κυρίως πιάτο μόνο με 9,99€. !!!


Οι Τετάρτες στο Prego είναι αφιερωμένες στην Ethnic κουζίνα, με γευστικά πιάτα από Ταϋλάνδη, Μεξικό, Ιαπωνία, Λίβανο, Κίνα, Ιταλία, Ινδία για τους λάτρεις του είδους, συνοδευόμενες από ανάλογα μουσικά ακούσματα Μπορείτε λοιπόν να προγραμματίσετε και να εμπιστευτείτε μια απολαυστική ημέρα ή..νύχτα, στους έμπειρους ανθρώπους του Prego by Banana day & night, για τον speciality coffee του , για την ποιότητα και ποικιλία των πιάτων του, τις πολλές ποικιλίες κρασιών και την μεγάλη γκάμα cocktails, που συνοδεύονται με "ψαγμένες" μουσικές, για ανήσυχα αυτιά, στην Ιταλική μεριά της πόλης ,απέναντι από το Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο!! Το Prego by Banana έχει τα πάντα, τα οποία σερβίρονται με ένα ιδιαίτερο στυλ ενώ ακόμα και αν δεν ξέρετε τι θέλετε να φάτε ή να πιείτε, το προσωπικό θα σας καθοδηγήσει και θα μεριμνήσει για την απόλαυση σας!

 

Πληροφορίες: Γερμανού 18 (& Χαραλάμπη) τηλ. 2610 33 38 76

facebook https://www.facebook.com/PregoPatra

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά