Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ποια είναι η Πατρινή Ελένη Διγενοπούλου- Ζαφειροπούλου που κάνει δωρεές στην πόλη

Ποια είναι η Πατρινή Ελένη Διγενοπούλου-...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Έγινε δωρήτρια ιατρικού μηχανήματος και Κέντρου Στήριξης παιδιών

Προ ημερών βρέθηκε στην Πάτρα και πολλοί ίσως να μην την ήξεραν. Η ίδια μάλλον αποφεύγει τη δημοσιότητα. Παρά τα χρόνια της είναι δραστήρια και αποδεικνύει ότι ακόμα και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται γiα τους άλλους. Όχι τους δικούς τους με τη στενή έννοια του όρου. Γι΄αυτό που λέμε κοινωνία.

Η Πατρινή Ελένη Διγενοπούλου - Ζαφειροπούλου την Τετάρτη βρέθηκε στην οδό Αθανασίου Διάκου 70, σε ένα μεγάλο σπίτι που δώρισε και πια είναι το Κέντρο Στήριξης Παιδιών και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS.

H ίδια έκοψε την κορδέλα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

 

 

Εκτός από το οίκημα η κ. Διγενοπούλου καλύπτει και τα έξοδα επισκευής και διαμόρφωσης του χώρου, ως Κέντρου Στήριξης.

Αλλά δεν είναι η μοναδική προσφορά στην πόλη της και τους κατοίκους της.Δώρισε ένα πανάκριβο ιατρικό μηχάνημα  κόστους 1.300.000 ευρώ, για τη διενέργεια εξέτασης PET/CN, που αφορά στη διάγνωση και παρακολούθηση του καρκίνου.

Και σε αυτή την περίπτωση η δωρήτρια καλύπτει και το κόστος για τη διαμόρφωση του χώρου στον οποίο θα λειτουργεί το μηχάνημα.

Ποια είναι η Ελένη Διγενοπούλου - Ζαφειροπούλου

H Ελένη Διγενοπούλου είναι θεία της Άντας Παπαπάνου - Παπανδρέου, καθώς η κ. Ελένη και η μητέρα της Άντας, Θεανώ, ηταν αδελφές.

Η Ελένη Διγενοπούλου - Ζαφειροπούλου, παντρεύτηκε τον Δημοκλή - Αλκιβιάδη Διγενόπουλο, με τον οποίο έκανε τη δική της οικογένεια. Ο Δημοκλής Διγενόπουλος καταγόταν από τη Δημητσάνα Αρκαδίας. Μάλιστα ήταν Πρόεδρος του Στρατοδικείου που δίκασε τους βασανιστές της χούντας.

Πρώτη ενημέρωση: 23-09-2017 16.20

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight