Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

26/10 H ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΦΙΛΜ "SUBURBICON" ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΙ ΣΤΑ ΣΙΝΕΜΑ

26/10 H ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΦΙΛΜ &q...

Με το Ματ Ντέιμον στα Ster/Odeon της Πάτρας

To φιλμ μυστηρίου «Suburbicon» που αποτελεί τη νέα σκηνοθετική προσπάθεια του 56χρονου Αμερικανού ηθοποιού και σκηνοθέτη Τζορτζ Κλούνει προβλήθηκε και άφησε θετικές εντυπώσεις στη 74η Κινηματογραφική Μόστρα της Βενετίας πριν λίγο καιρό.

Το ήδη πολυαναμενόμενο φιλμ, θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες από την Odeon, στις 26 Οκτωβρίου 2017 ταυτόχρονα με την έξοδο του στις ΗΠΑ.

Το  ηλιόλουστο Suburbicon, όπως εξηγεί το δελτίο Τύπου της Odeon, είναι ένα προάστιο με χαρούμενες οικογένειες, ακριβώς στην καρδιά της Κεντρικής Αμερικής. Με τα οικονομικά σπίτια τους και το φροντισμένο γρασίδι στους κήπους τους, το Suburbicon είναι η απάντηση στο αμερικάνικο όνειρο του 1957.

Αν και η οικογένεια Λοντζ είναι μία εκ των ακρογωνιαίων λίθων στη συγκεκριμένη κοινότητα, η ζωή τους ανατρέπεται ξαφνικά όταν μία επίθεση που δέχονται από αγνώστους μέσα στο σπίτι τους, επιφέρει τον τραγικό θάνατο της μητέρας του μικρού Νίκι. Μία απρόβλεπτη και γεμάτη υποψίες διαδοχή από γεγονότα μπλέκει την οικογένεια σε έναν ιστό από προδοσίες, μοιχεία και εκβιασμούς.

Μετά τον θάνατο της μητέρας του, ο μικρός Νίκι προσπαθεί να καταλάβει τον περίεργο και εγωιστικό τρόπο που συμπεριφέρονται οι ενήλικοι στην οικογένειά του, κάτι που κλονίζει τον πατέρα του και την προσπάθειά του για μία καινούρια οικογενειακή ιεραρχία.

Εν τω μεταξύ, όλη αυτή η αναστάτωση μέσα στην οικογένεια περνάει απαρατήρητη από την υπόλοιπη κοινότητα, η οποία έχει αναστατωθεί με τον ερχομό της πρώτη αφροαμερικανικής οικογένειας στην γειτονιά τους.

Πιστοί στο κινηματογραφικό τους ύφος, οι αδελφοί Κοέν που έχουν γράψει το σενάριο, σχολιάζουν το κακό και το καλό της ανθρωπότητας, μέσα από τις πράξεις επιφανειακά καθημερινών ανθρώπων.

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Κλούνεϊ

Σενάριο: Τζόελ και Ίθαν Κοέν, Τζορτζ Κλούνεϊ.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ματ Ντέιμον, Τζούλιαν Μουρ, Τζος Μπρόλιν, Μέγκαν Φέργκιουσον, Όσκαρ Άιζακ και ο ίδιος ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Μουσική: Αλεξάντερ Ντεσπλάτ.

Η ταινία διαθέτει και κάποια κωμικά στοιχεία.

Αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα, στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture