Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Συνάντηση Πελετίδη με συμβολαιογράφους για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Πάτρα: Συνάντηση Πελετίδη με συμβολαιογρ...

Ο δήμαρχος εξέφρασε την ανησυχία του, για το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση

Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής έγινε σήμερα στο Δημαρχείο συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, και της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνας Γεροπαναγιώτη, με τη Διοίκηση  των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Εφετείων Πατρών και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας. Το θέμα ήταν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, οι οποίοι επικρέμονται σαν «δαμόκλειος σπάθη» πάνω από τα κεφάλια των λαϊκών οικογενειών.

Σε ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής για τη συνάντηση αναφέρονται τα εξής:

«Στην αρχή της συνάντησης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου παρέδωσε στην Πρόεδρο του Συλλόγου κυρία Ιωάννα Μπονέλη–Συμεωνίδη, και τα μέλη κυρία Διονυσία Γκαδόλου και  κυρία Κατερίνα Φωτοπούλου, την υπ αριθμ. 813/26-10-2016 σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Πατρέων εξέφρασε την ανησυχία του, για το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και για το πώς θα διασφαλιστούν τα συμφέροντα των λαϊκών οικογενειών.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου τόνισαν, ότι οι συμβολαιογράφοι απείχαν επί επτά μήνες από τα καθήκοντά τους και ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση για το θέμα.

Υπήρξε συμφωνία για καινούργια συνάντηση, προκειμένου να διερευνηθούν κοινές πρωτοβουλίες αντιμετώπισης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, από τους οποίους κινδυνεύουν να βγουν στο σφυρί χιλιάδες εργατικά και λαϊκά σπίτια και οι κόποι μιας ζωής.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις