Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

TI ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ ΡΙΟΥ ΑΠΟ 14/8 ΚΑΙ ΜΕΤΑ -ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΕΙΤ ΜΠΕΚΙΝΣΕΙΛ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΡΕΝΕΡ

TI ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ ΡΙΟΥ ΑΠΟ ...

Φέρνει τα "Έρωτες και Φιλίες" και "Στα ίχνη του ανέμου"

Με πολλές πρώτες προβολές συνεχίζει το πρόγραμμα του το θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο, την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου και μετά.

Από τη Δευτέρα 14/8 έως και την Τετάρτη 16/8 προγραμματίζει, όπως ανέφερε ο Παναγιώτης Κοτσαύτης στο thebest.gr, να προβάλλει στις 20.45 το παιδικό φιλμ «Η Μπαλαρίνα και ο μικρός εφευρέτης» (Γαλλοκαναδική ταινία, σε σκηνοθεσία Έρικ Σάμερ, Ερίκ Βαρέν, σε διανομή από την Odeon) και στις 22.30 την ταινία «Έρωτες και Φιλίες – Love & Friendship» σε σκηνοθεσία του Γουίτ Στίλμαν και σενάριο που έχει βασιστεί σε βιβλίο της Τζέιν Ώστεν.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου φιλμ που διένειμε στις ελληνικές αίθουσες η Seven και η Strada, είναι 90 λεπτά.

Πρωταγωνιστούν η Κέιτ Μπέκινσεϊλ και οι Μόρφιντ Κλαρκ, Τομ Μπένετ, Τζεν Μάρεϊ, Κλοέ Σεβινί, Στίβεν Φράι.

Πρόκειται για ξεκαρδιστική κωμωδία εποχής βασισμένη στο διήγημα της Τζέιν Ώστεν «Lady Susan» που δημοσιεύθηκε το 1871.

Σύμφωνα με την υπόθεση, η όμορφη χήρα Λαίδη Σούζαν Βέρνον, βρίσκει καταφύγιο στην έπαυλη των πεθερικών της. Με τον τρόπο αυτό, προσπαθεί να αποφύγει φήμες που κυκλοφορούν στην καλή κοινωνία για τη ζωή και τις περιπέτειές της με διάφορους άντρες. Όσο βρίσκεται εκεί, είναι αποφασισμένη να εξασφαλίσει σύζυγο, τόσο για την ίδια, όσο και για την κόρη της Φρειδερίκη. Σύντομα, η κατάσταση θα ξεφύγει από τον έλεγχο της.

*Από την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 και έως και τις 20/8, το θερινό σινέ Κάστρο θα φέρει για το σινεφίλ κοινό της περιοχής, το φιλμ «Στα Ίχνη του Ανέμου - Wind River» (διανομή από Σπέντζος Φιλμ), ένα Αμερικάνικο θρίλερ παραγωγής 2017 και διάρκειας 110 λεπτών που βγήκε και στις Αμερικάνικες αίθουσες τον φετινό Αύγουστο.

Την ταινία υπογράφει σκηνοθετικά ο Τέιλορ Σέρινταν και παίζουν οι Τζέρεμι Ρένερ, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Γκράχαμ Γκριν, Τζούλια Τζόουνς.

Μια νεαρή πράκτορας του FBI, ένας βετεράνος ανιχνευτής και ο τοπικός σερίφης συνεργάζονται για να διαλευκάνουν το φόνο μιας κοπέλας στην περιοχή ενός ορεινού ινδιάνικου καταυλισμού στο Γουαϊόμινγκ των ΗΠΑ.

Όπως έγραψε το περιοδικό Αθηνόραμα, ο σεναριογράφος των «Sicario» και «Πάση Θυσία – Hell or High water» γράφει και σκηνοθετεί ένα ρεαλιστικό, αγωνιώδες όσο και συγκινητικά πικρό νεο-γουέστερν/ιστορία επιβίωσης σε μιαν άλλη, ξεχασμένη Αμερική.

Ώρα έναρξης: 22.00.

*Για τις 21 με 23 Αυγούστου 2017 το θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο θα έχει πάλι 2 ταινίες, μία παιδική, το πολύ επιτυχημένο «Τραγούδα – Sing» (διανομή από UIP), με έναν διαγωνισμό τραγουδιού που διοργανώνει ένα κοάλα για να σώσει το θέατρο του, στις 20.30 ενώ στις 22.15 θα παιχθεί το «Σουζάνα με σκοτώνεις» (διανομή από την Tanweer) με τον Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ.  Πρόκειται για Μεξικανοκαναδέζικη ταινία, σε σκηνοθεσία Ρομπέρτο Σνάιντερ με τον Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ των «Ημερολογίων μοτοσυκλέτας» και της «Κακής εκπαίδευσης», και τους Βερόνικα Ετσέγκουι, Μπιόρν Χίλνουρ Χάλαρντσον.

Ο Ελίχιο είναι ένας Μεξικανός δευτεροκλασάτος ηθοποιός που ένα πρωί διαπιστώνει πως η γυναίκα του τον έχει εγκαταλείψει εντελώς απροειδοποίητα. Την αναζητά παντού και όταν ανακαλύπτει πως έχει φύγει από την πόλη του Μεξικού για ένα λογοτεχνικό εργαστήριο στην Άιοβα, παίρνει το πρώτο αεροπλάνο για τις ΗΠΑ.

Όπως έγραψε το περιοδικό Αθηνόραμα, πρόκειται για κινηματογραφικά απλή, αλλά ζεστή και συναισθηματική κομεντί, που δοκιμάζει να πάει κόντρα στα εύκολα κλισέ.

Στο "Sing - Τραγούδα" να προσθέσουμε, ότι στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια ακούγεται και η φωνή του Μάθιου Μακόναχι, ο οποίος μάλιστα τραγουδά. Το φιλμ περιλαμβάνει αξιαγάπητους, χαριτωμένους χαρακτήρες όπως μια γουρούνα νοικοκυρά, τον γορίλα γιο ενός γκάνγκστερ, έναν playboy ποντικό, κ.α., που τραγουδούν χθεσινά και σημερινά pop hits (The Beatles, Φρανκ Σινάτρα, Στίβι Γουόντερ, Λέοναρντ Κοέν αλλά και Τέιλορ Σουίφτ).

*Τέλος για τις 24 με 27/8 το σινέ Κάστρο στο Ρίο θα φέρει μάλλον την κωμική περιπέτεια «Ο σωματοφύλακας του εκτελεστή» (διανομή από Odeon) με τον Ράιαν Ρέινολντς και τον Σάμιουελ Τζάκσον ενώ για τη συνέχεια το πιο πιθανό είναι να φέρει και την πολυαναμενόμενη πολεμική περιπέτεια «Δουνκέρκη» του Κρίστοφερ Νόλαν.

Επιμέλεια: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture