Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

3-8-2017 Πάρτο Αλλιώς

3-8-2017 Πάρτο Αλλιώς

Του Ντίνου Βγενόπουλου

Σαμαρας: «Παν γιο μεν χάο, σιλά γε μη τσούφου τα τζια» – ον εστί μεθερμηνευόμενον  «πολύ αγαπητοί φίλοι, έχετε τους θερμούς χαιρετισμούς του ελληνικού λαού».

Σε συνέδριο, στην Κίνα, μίλησε ο Σαμαράς

Για το περιβάλλον… του

παπασταύρου, μπούρας, χρύσανθος  κλπ…

το δε ..μανιφέστο …τζούφιο…

Σαμαράς: «Μεγάλωσα με την πεποίθηση ότι μια σειρά ανθρώπινων πράξεων τείνουν να καταστρέψουν τη φύση και να εξαλείψουν την παγκόσμια οικολογική ισορροπία μας. Επισκεπτόμενος χθες την έρημο Kubuqi, με άγγιξε βαθύτατα και ανακουφίστηκα όταν είδα ότι η ανθρωπότητα μπορεί να μετατρέψει μία Έρημο σε ένα θαύμα «πράσινης όασης» – και έναν εφιάλτη σε ένα όραμα αισιοδοξίας».

Ολόιδια η Ελλάδα που ερημοποιήσατε η έρημος Kubuqi.

Οσκαρ Γκρένινγκ Ο 96χρονος λογιστής του Άουσβιτς θα οδηγηθεί στη φυλακή

…Συγκεντρωτική ΦΠΑ …

Χουμπέρτους Χάιλ. «Σημασία-για το SPD-  έχει το τελικό σπριντ, γι αυτό είμαστε καλά προετοιμασμένοι». Αγώνας μέχρις εσχάτων, από πόρτα σε πόρτα, με προσωπικές συναντήσεις με δυνητικούς ψηφοφόρους και με ενεργοποίηση όλων, ακόμη και των μελών του προεδρείου. 500 συναντήσεις έχουν προγραμματιστεί από τη μια πλευρά της χώρας ως την άλλη, σε πόλεις αλλά και σε χωριά και κωμοπόλεις. Προπάντων όχι απελπισία και εγκατάλειψη, αυτή είναι η πιο βασική αποστολή για τους Σοσιαλδημοκράτες.

Τρεχάτε ποδαράκια μου…

Εξάλλου για μεγάλο συνασπισμό ξαναπάτε…

Από χθες 2 Αυγούστου, η ανθρωπότητα ζει με «πίστωση» από τον πλανήτη

Σσσσς , μη το μάθει ο Σόιμπλε

Θα ζητήσει … Earthxit…

Ο Άδωνις στην Εξεταστική για την Υγεία: Πουλήσαμε το Ντυνάν γιατί... μας έφταιγε ο Μαρτίνης

Της στραβής….οι τρίχες της φταίνε…

Δ. Παπαδημούλης: Όχι δυο μέτρα και δυο σταθμά, να υποβάλλουν «πόθεν έσχες» και οι ίδιοι οι δικαστές

Τι λε ρε Μήτσο;

Αυτοί είναι  …θεόμουρλοι …

Σύμφωνα με την ..στραβή…

Χωριστές συναντήσεις, τις τελευταίες, θα έχει σήμερα ο ειδικός σύμβουλος του γγ του ΟΗΕ, Έσπεν Άιντε, με τον πρόεδρο Αναστασιάδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Άιντε στο …καλό

Και να μας γράφεις…

ΕΔΕ προς Κομισιόν για τις …συστάσεις: «Οι ελληνικές δικαστικές Αρχές και οι ελληνικοί νόμοι οφείλουν να αντιμετωπίζουν ισότιμα όλους τους πολίτες χωρίς να έχει καμία σημασία η ειδική σχέση που μπορούν αυτοί να έχουν με υπηρεσίες υπαγόμενες στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η ορθή ερμηνεία και εφαρμογή των νόμων ανατίθεται από το Σύνταγμα στους δικαστικούς λειτουργούς, η κρίση των οποίων δεν επιτρέπεται να επηρεάζεται από πολιτικές σταθμίσεις, πιέσεις ή προτροπές.

Πάντα όμως ε;…

Και προς πάντας…

Συντηρητική και αναχρονιστικών αντιλήψεων δεν τη λες τη Ν.Δ

Απολίθωμα ναι…

Απολιθωμένα αποτυπώματα δεινοσαύρων 100 εκατ. ετών ανακαλύφθηκαν στην ανατολική Κίνα

Πρόγονοι της Ν.Δ…

Εξού και η επίσκεψη του Αντώνη…

Πήγε για μνημόσυνο…

Μεροληπτούμε υπέρ της δημόσιας περίθαλψης, το μήνυμα του Αν. Ξανθού

Και θέλεις να σου πουν μπράβο οι εκπρόσωποι τους στο κοινοβούλιο;

Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΧΑ κλπ…

Νέο «υπεύθυνο πλανητικής προστασίας» αναζητά, μέσω αγγελίας, η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA). Αντικείμενο της δουλειάς του θα είναι κυρίως «να αποτρέψει τη βιολογική μόλυνση στη διάρκεια της ανθρώπινης και ρομποτικής διαστημικής εξερεύνησης».   Αυτό σημαίνει ότι το νέο στέλεχος θα πρέπει να φροντίσει, ώστε να μη φθάσουν στη Γη τυχόν εξωγήινοι και δυνητικά επικίνδυνοι μικροοργανισμοί, αφετέρου να μη συμβεί το αντίστροφο, δηλαδή άλλοι πλανήτες ή δορυφόροι τους να μη μολυνθούν από γήινα μικρόβια που θα έχουν μεταφερθεί από διαστημικά σκάφη ή αστροναύτες. Για προστασία από πιο μεγάλα και νοήμονα εξωγήινα όντα δεν γίνεται λόγος - προς το παρόν.   Εκτός από τον εντυπωσιακό τίτλο, το μελλοντικό στέλεχος θα έχει και γενναιόδωρες ετήσιες απολαβές της τάξης των 124.400 έως 187.000 δολαρίων, ανάλογα με τα προσόντα του.

Και πως ελέγχετε ότι θα τα κάνει αυτά ρε λεβέντες;

Κάποιον κολλητό του Τραμπ ετοιμάζουν…

ΕΦΣΥΝ: Από τις 9.00 το πρωί τέθηκε σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για ένταξη στην εξωδικαστική ρύθμιση χρεών, με την οποία ρυθμίζονται έως και σε 120 μηνιαίες δόσεις οφειλές προς τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και προμηθευτές.

Δώσε μου και μένα μπάρμπα …

Γιατί διαμαρτύρεται , λες,  η Ν.Δ για τους σημαιοφόρους και όχι μόνο ;

Διότι γκρεμίζονται οι …παραδόσεις του Μεταξά…

Το …αίμα νερό δεν γίνεται…

Παραδίδεται στην κυκλοφορία το τελευταίο βόρειο τμήμα της Ιόνιας Οδού (Πέρδικα - Α/Κ Εγνατίας, Ιωάννινα). Πρόκειται για το τελευταίο τμήμα, περίπου 14 χιλιομέτρων, με την παράδοση του οποίου η Ιόνια Οδός γίνεται ένας ενιαίος, ολοκληρωμένος, σύγχρονος και ασφαλής αυτοκινητόδρομος, που θα ενώνει την Αθήνα με τα Ιωάννινα σε 3,5 ώρες.

Αυτό δεν είναι …μακέτο

Αλλά πακέτο για όσους δεν ήθελαν να ολοκληρωθεί κανένα έργο…

Η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Μάρκος Μπόλαρης, ο Θεόδωρος Παραστατίδης, ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, η Έλενα Κουντουρά και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είχαν ψηφίσει τον Νόμο της …Θάτσερ Διαμαντοπούλου για την παιδεία

Τώρα ψήφισαν τον νόμο Γαβρόγλου

Σε καλό δρόμο είστε παιδιά …

…Παραιτήθηκε ο Τσακνής…

https://www.youtube.com/watch?v=TuOLFvyfKRo&list=RDTuOLFvyfKRo#t=2

Αυτοί είναι…

Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) διεξήγαγε  1.633 ελέγχους σε νησιωτικές και ηπειρωτικές περιοχές. Ως  την 15η Ιουλίου  και σε 275 περιπτώσεις επιβλήθηκαν πρόστιμα για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας, συνολικού ύψους 1.870.965,43 ευρώ, ενώ υποβλήθηκαν 38 μηνυτήριες αναφορές.

Ήτανπαρά τις επιθυμίες κάποιων -βλαπτικές για τους εργαζόμενους οι παραβάσεις

Οι Έλληνες, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας  καταναλώνουν ετησίως κατά κεφαλήν 4,8 λίτρα καθαρού αλκοόλ από κρασί, 2,25 λίτρα αλκοόλ από μπίρα και 1,85 λίτρα αλκοόλ από ποτά με υψηλή περιεκτικότητα οινοπνεύματος  όπως ούζο, τσίπουρο, ουίσκι κ.λπ.

Ετησίως ;

Εγώ νόμιζα στην …καθισιά τους…

Οι Έλληνες εμφανίζονται οι πλέον απαισιόδοξοι για τη ζωή στην ΕΕ. Συγκεκριμένα, το 70% των Ελλήνων ερωτηθέντων θεωρούν ότι «τα χειρότερα έρχονται» (40% των ευρωπαίων), έναντι 29% που θεωρούν ότι «οι επιπτώσεις της κρίσης στην απασχόληση έχει ήδη φτάσει στο υψηλότερο σημείο της» (47% των ευρωπαίων).

Μη μου παραπονιέσαι , μη μου στενοχωριέσαι…

https://www.youtube.com/watch?v=TDVtFhgy30o

Οι Μινωίτες και οι Μυκηναίοι είχαν μεγάλες γενετικές συγγένειες μεταξύ τους παρά τις όποιες διαφορές τους, κατάγονταν και οι δύο κυρίως από τους πρώτους νεολιθικούς γεωργούς στην περιοχή του Αιγαίου, ενώ οι σημερινοί Έλληνες είναι γενετικά παρόμοιοι σε μεγάλο βαθμό με τους Μυκηναίους. Αυτά είναι τα κυριότερα ευρήματα μιας νέας πρωτοποριακής έρευνας ελλήνων και ξένων επιστημόνων, οι οποίοι για πρώτοι φορά ανέλυσαν το αρχαίο DNA Μυκηναίων και Μινωιτών και το συνέκριναν με άλλους πληθυσμούς και με τους σύγχρονους Έλληνες. Η αρχαιογενετική μελέτη, με επικεφαλής δύο Έλληνες γενετιστές του εξωτερικού, τον Ιωσήφ Λαζαρίδη του Τμήματος Γενετικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ της Βοστώνης και τον Γιώργο Σταματογιαννόπουλο του Πανεπιστημίου Ουάσιγκτον του Σιάτλ, η οποία δημοσιεύθηκε στο κορυφαίο επιστημονικό περιοδικό "Nature", εστίασε στην εποχή του Χαλκού (3η-2η χιλιετία π.Χ.).

Φτου και νόμιζα ότι είμαι …ΕΛ…

See you letter alligators…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις