Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΟΤΑΝ Η (ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΦΙΛΙΚΗ EIGHTIES DIVA) ΤΑΜΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΧΑΡΗ. ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ CARROTEN PARTY

ΟΤΑΝ Η (ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΦΙΛΙΚΗ EIGHTIES DIVA) ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ηρθε τραγουδώντας «Ηλιους και θάλασσες»

Με look μουσικής ντίβας της δεκαετίας του ’80, απίστευτα γλυκιά, προσιτή και «ξεσηκωτική» στη σκηνή ήταν η άκρως περιζήτητη φέτος Τάμτα στο live του Carroten beach party στο παραλιακό μπαράκι poco poco της Παναγοπούλας την περασμένη Κυριακή. Πλήθος νεαρόκοσμου αλλά και άλλος κόσμος, δηλαδή γνωστές παρέες που σχετίζονται με το διοργανωτή Χάρη Παναγόπουλο, την χειροκρότησαν στις προσωπικές της επιτυχίες στο ολοκαίνουριο Carroten song «Ηλιους και θάλασσες» αλλά και σε άλλα εγχώρια και διεθνή ποπ κομμάτια θαυμάζοντας την κοριτσίστικη σιλουέτα της, τα καλλίγραμμα πόδια με τα αρβυλάκια και το vintage «κοκκοράκι» στα μαλλιά...

Η Τάμτα εμφανίστηκε στο stage που είχε στηθεί δίπλα στη θάλασσα στις 6 το απόγευμα και το πρόγραμμα της τελείωσε λίγο πριν τις 8 μ.μ. Πολύ φιλική και cool πλησίαζε τους ακροατές και τους καλούσε διαρκώς να τραγουδήσουν μαζί της με παλμό. Μάλιστα, είχε στηθεί και «διάδρομος» μαζί με την πίστα για να είναι κοντά στο fun club της που έλεγε φαρσί όλα της τραγούδια. Απαντες διασκέδασαν πάντως συνδυάζοντας το live με το μπάνιο τους οπότε φορούσαν μαγιώ, γυαλιά και ρούχα παραλίας με την καλοκαιρινή, ανέμελη διάθεση να κυριαρχεί στην όλη ατμόσφαιρα.

Όπως μας είπε ο event planner Χάρης Παναγόπουλος: «Ο χώρος λειτούργησε υποδειγματικά φιλοξενώντας πολύ κόσμο από 6 ως 50 χρονών. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Οι περισσότεροι κατέφθασαν πολύ νωρίς καταλαμβάνοντας ξαπλώστρες και πάσα. Η Τάμτα ήταν πολύ χαρούμενη με το περιβάλλον που συνδύαζε πράσινο, θέα και θάλασσα αλλά σχολίασε και την όλη θερμή ανταπόκριση υπογραμμίζοντας πως εδώ στην Πάτρα έγινε το καλύτερο από τα τέσσερα Carroten party που έγιναν ως τώρα».

 

Η Τάμτα ως αδιαμφισβήτητο fashion icon παρουσιάστηκε αρχικά με πουκαμίσα με ψυχεδελικό εμπριμέ κουμπωμένη στο λαιμό, μετά τραγούδησε με τρυπητό αθλητικό φανελάκι και νοσταλγικό μαγιώ από μέσα και στο τέλος συζήτησε με τον κόσμο, φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους και υπέγραψε αυτόγραφα για μιάμιση ώρα περίπου φορώντας χαβανέζικο τοπ. (Eμεινε και προετοιμάστηκε στο ξενοδοχείο Porto Rio και μετά το event στο poco poco αναχώρησε εσπευσμένα για Αθήνα).

Η φετινή χρονιά ήταν όπως ανέφερε πολύ επιτυχημένη για εκείνη και λόγω νυχτερινών εμφανίσεων και λόγω της παρουσίας της στην τηλεόραση. Από τις 8 Αυγούστου θα ξεκουραστεί κάνοντας διακοπές, ενώ ήδη «έκλεισε» τη χειμερινή της συνεργασία στη νυχτερινή Αθήνα με τις Melisses.

 

Σας διαλέξαμε αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View