Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα: Επισφαλείς οι εφημερίες στο γαστρεντερολογικό του "Άγιος Ανδρέας" σύμφωνα με τους εφημερεύοντες του τμήματος

Πάτρα: Επισφαλείς οι εφημερίες στο γαστρ...

Επιστολή στη διοίκηση του νοσοκομειου και την 6η ΥΠΕ

Επισφαλείς χαρακτηρίζει τις εφημερίες του γαστρεντερολογικού τμήματος του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας της Πάτρας ο Επιμελητής Β’ Σπύρος Σπυρόπουλος ο οποίος σε επιστολή του προς  τη Διοίκηση του νοσοκομείου, τη Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας, το Διευθυντή του Γαστρεντερολογικού Τμήματος, τη Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και την 6 ΥΠΕ επισημαίνει:

«Για την ασφαλή κάλυψη των επειγόντων γαστρεντερολογικών περιστατικών κρίνεται απαραίτητη η κάλυψη του τμήματος κατά τις εφημερίες (καθ’όλη τη διάρκεια της εφημερίας) από εξειδικευμένη νοσηλεύτρια με γνώση στο αντικείμενο της αντιμετώπισης της επείγουσας γαστρεντερολογίας.

Τόσο η εξειδίκευση στο αντικείμενο , όσο και η 24ωρη διαθεσιμότητα του (εξειδικευμένου) νοσηλευτικού προσωπικού κρίνεται από τους εφημερεύοντες του τμήματος (Χ. Κωνσταντάκης, Σ. Σπυρόπουλος) αναγκαία για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης και ασφαλούς λειτουργίας του τμήματος. Οποιαδήποτε άλλη πρακτική κρίνεται επισφαλής.

Η προσωρινή λύση που είναι σε εφαρμογή (2ωρη υπερωριακή απασχόληση του νοσηλευτικού προσωπικού του τμήματος) δεν διασφαλίζει την εφημερία.

Παρακαλούμε για τις δικές σας άμεσες ενέργειες για την διασφάλιση της εφημερίας από 18/7/2017 καθώς και των υπολοίπων».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being