Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 10 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα 10 Ιουλίου

Ζώδια

 

Κριός

Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, είναι πιθανό εδώ και κάποιες μέρες να φέρνει εμπόδια σε προσωπικούς στόχους κι επαγγελματικά θέματα κυρίως, εμπόδια για τα οποία φαίνεται ότι δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά – χρειάζεται αποδοχή η όψη αυτή. Από αύριο σταδιακά θα φύγουν οι εμμονές, ή κάποιες καταθλίψεις ίσως, και θα ελαφρύνει η διάθεση.

 

Ταύρος

Ένα αίσθημα ματαιότητας είναι πιθανό να προκαλεί εδώ και κάποιες μέρες η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα, η οποία βγάζει στην επιφάνεια κάποιες πιο σκοτεινές και καταθλιπτικές σκέψεις. Επίσης προκαλεί εμπόδια στην επικοινωνία, σε συναντήσεις αλλά και στις μετακινήσεις και τα ταξίδια. Σταδιακά από αύριο θα διευκολυνθούν τα παραπάνω. Ξεκαθαρίσματα με συγγενείς και γνωστούς.

 

Δίδυμοι

Στα οικονομικά είναι πολύ πιθανό τις τελευταίες μέρες να έχετε εμπόδια και να αντιμετωπίζετε “μαύρες τρύπες”, λόγω της αντίθεσης Ήλιου-Πλούτωνα, που κορυφώνεται σήμερα, ενώ φαίνεται ότι είναι υπεράνω των δυνάμεών σας προς το παρόν να τα διαχειριστείτε. Θέματα εφορίας, δανείων, ασφαλειών, συντάξεων κλπ, σας προβληματίζουν. Σταδιακή αποσυμπίεση από αύριο. Κρίση αξιών.

Καρκίνος

Ο Ήλιος που διατρέχει το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα δυσμενή όψη με τον “σκοτεινό” Πλούτωνα, γι’ αυτό είναι λογικό τις τελευταίες μέρες να “βυθίζεστε” ψυχολογικά και να βιώνετε διάφορες εμμονές ή έλλειψη χαράς. Μια επιρροή που φέρνει εμπόδια σε προσωπικά θέματα και σχέσεις, για τα οποία δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά. Καλυτέρευση από αύριο.

 

Λέων

Αρκετά παρασκήνια πιθανά αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ ειδικά στο χώρο δουλειάς είναι πιθανές περιπλοκές αλλά και εμπόδια, για τα οποία προς το παρόν φαίνεται να είναι τα χέρια σας δεμένα – από αύριο θ’ αρχίσουν σταδιακά να προχωρούν τα πράγματα. Προσέξτε επίσης εμμονές, και κακή διαχείριση της υγείας.

Παρθένος

Τα σχέδιά σας αλλά και θέματα ερωτικά φαίνεται να εμποδίζονται αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, για λόγους που δεν είναι άμεσα φανεροί, και πιθανόν να μην μπορείτε να κάνετε και πολλά. Σταδιακά όμως από αύριο θα απεγκλωβιστούν τα πράγματα. Ξεκαθαρίσματα με φίλους, γνωστούς αλλά και με τα παιδιά.

Ζυγός

Σας προβληματίζει τις τελευταίες μέρες η βαριά αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, μια ίσως καταθλιπτική επιρροή, που προκαλεί εμμονές και υπαρξιακές αγωνίες, όμως σας καλεί να αντιμετωπίσετε κάποια σοβαρά θέματα, με διερευνητικότητα, χωρίς φόβο. Πιθανά εμπόδια κυρίως σε θέματα επαγγελματικά ή σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Σημαντική βελτίωση από αύριο.

Σκορπιός

Ξεκαθαρίσματα και ίντριγκες με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, δασκάλους και γνωστούς φέρνει αυτές τις μέρες η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα. Προσέξτε τις έμμονες ιδέες και το αίσθημα ματαιότητας. Σκεφτείτε βαθύτερα, αποκαλύψτε τους φόβους σας. Επίσης εμπόδια μπορεί να φέρνει σε ταξίδια, μετακινήσεις, επικοινωνία, αλλά και σε ζητήματα νομικά.

 

Τοξότης

Οικονομικές “μαύρες τρύπες” φαίνεται να προκαλεί τις τελευταίες μέρες η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί οι άλλοι να σας απομυζούν χρήματα, ή να υπάρχουν εμπόδια σε πληρωμές και σε άλλα οικονομικά θέματα. Μια όψη που επίσης προκαλεί διάφορες ίντριγκες αλλά και κρίσεις αξιών. Κάποιοι εισχωρούν πολύ στη ζωή σας. Αποκάλυψη μυστικών.

Αιγόκερως

Άμεσα σας επηρεάζει η “σκοτεινή” αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, γι’ αυτό μην απορείτε αν τις τελευταίες μέρες βυθίζεστε ψυχολογικά και χάνετε τη χαρά σας – η όψη αυτή θέλει να σας βάλει βαθύτερα στον εαυτό σας. Προκαλεί εμπόδια αλλά και ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Προσέξτε τη χειραγώγηση των άλλων.

Υδροχόος

Παρασκήνια είναι πιθανά αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί να βγαίνουν και διάφορα απωθημένα ή ενοχές αλλά και μυστικά στην επιφάνεια. Ίντριγκες κι εμπόδια στο χώρο δουλειάς. Προσέξτε να μην λειτουργείτε αυτοκαταστροφικά, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και με την υγεία και την ψυχολογία σας.

Ιχθύες

Περιπλοκές και ίντριγκες στα ερωτικά και σε φιλίες είναι πιθανές αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα, ενώ γίνονται κάποια ξεκαθαρίσματα και έρχονται στην επιφάνεια κρυφά θέματα. Μια όψη που μπορεί να φέρνει εμπόδια σε σχέδιά σας, για τα οποία δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά, αλλά από αύριο απελευθερώνεται σταδιακά το πεδίο.

πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being