Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

4 λύσεις express για αψεγάδιαστο κορμί

4 λύσεις express για αψεγάδιαστο κορμί

Μια ανάσα πριν τις διακοπές...

Μια ανάσα πριν τις διακοπές και έφτασες να τσεκάρεις ότι τα έχεις προετοιμάσει όλα. Η τελευταία πρόβα με το μαγιό σου μπροστά στον καθρέφτη έρχεται να σου θυμίσει όλα τα προβλήματα που βασανίζουν σχεδόν κάθε γυναίκα. Τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα, ευρυαγγείες και ραγάδες, ακόμα και σε ένα αδυνατισμένο κορμί, καταστρέφουν την εικόνα του αψεγάδιαστου.

Η επιστήμη της αισθητικής δερματολογίας δεν θα άφηνε καμία γυναίκα δυσαρεστημένη και αποφάσισε να δώσει λύση εύκολα και μόνιμα με μη επεμβατικές θεραπείες. Στην κλινική CosmeticDerma Medicine εφαρμόζονται με επιτυχία αρκετές από αυτές. Ο Δρ. Θεμιστοκλής Γαλανάκης, γενικός χειρουργός και Επιστημονικός Υπεύθυνος της κλινικής στην Πάτρα μας προτείνει τις 4κορυφαίες θεραπείες.

Δρ. Θεμιστοκλής Γαλανάκης

 Δρ. Θεμιστοκλής Γαλανάκης

Δρ. Θεμιστοκλής Γαλανάκης

1. Αναίμακτη λιποαναρρόφηση με λέιζερ Smartlipo

Πρόκειται για την πλέον σύγχρονη θεραπεία αντιμετώπισης του τοπικού πάχους και της εναπόθεσης λίπους σε δύσκολα σημεία όπως οι γλουτοί, οι μηροί, τα γόνατα, η κοιλιά, τα πλαϊνά, τα μπράτσα, ακόμα και το προγούλι.

Ο γιατρός εισάγει μέσα από μια πολύ μικρή οπή του 1 χιλιοστού την κεφαλή του laser. Η οπτική ίνα του λέιζερ λιώνει τα λιποκύτταρα, τα οποία απομακρύνονται με ειδική μικροκάνουλα χαρίζοντας ένα σμιλεμένο σώμα.

Η διαδικασία είναι απλή, αναίμακτη και ανώδυνη. Εφαρμόζεται με τοπική αναισθησία σε συνθήκες ιατρείου, δεν απαιτεί ράμματα και δεν αφήνει ουλές και σημάδια.

 

2. Κυτταρίτιδα τέλος με Cavitation RF

Η κορυφαία αντιμετώπιση της όψης του «φλοιού πορτοκαλιού». Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη, εύκολη και με άμεσα ορατά αποτελέσματα στην καύση του λίπους, την εξάλειψη της κυτταρίτιδας και τη βελτίωση της υφής του δέρματος. Ουσιαστικά, χρησιμοποιούνται οι υπέρηχοι, οι οποίοι υγροποιούν το παγιδευμένο λίπος, το οποίο απομακρύνεται στη συνέχεια μέσω της λέμφου, παράγοντας ταυτόχρονα κολλαγόνο και ελαστίνη.

 

3. Laser για ευρυαγγείες

Μετά τη γνωστή σκληροθεραπεία για την αντιμετώπιση των μικρών κόκκινων αγγείων, το laser αναλαμβάνει να δώσει λύση και σε αυτό το πρόβλημα. Το εξειδικευμένο Nd:Yag laser, το οποίο εφαρμόζεται με ασφάλεια ακόμα και τις μέρες ηλιοφάνειας και δεν απαιτεί από τον ασθενή να φορά τις ειδικές  ελαστικές κάλτσες εξαφανίζει τις ευρυαγγείες μόνιμα. Η ενέργεια του laser απορροφάται από τις αγγειακές βλάβες με αποτέλεσμα την σταδιακή εξάλειψή τους. Για καλύτερο αποτέλεσμα, ίσως χρειαστεί η εφαρμογή 3-4 συνεδριών σε μεσοδιάστημα ενός μήνα.

 

4. Fractional Laser και αυτόλογη μεσοθεραπεία για οριστικό αντίο στις ραγάδες

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των γυναικών καλείται να λύσει ο συνδυασμός του Fractional Laser με την αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP και τα καταφέρνει – ευτυχώς- με μεγάλη επιτυχία! Η δράση του laser στην αντιμετώπιση ραγάδων δέρματος έγκειται στη δημιουργία πολλαπλών μικροτραυματισμών κάτω από την επιδερμίδα, οι οποίοι διεγείρουν τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη εκ νέου. Μετά την επούλωση του δέρματος το κατεστραμμένο δέρμα αντικαθίσταται με καινούριο, υγιές, μειώνοντας το βάθος των ραγάδων δέρματος. Μετά την εφαρμογή του Fractional, εγχύονται ενέσιμα ή με roller οι αυξητικοί παράγοντες του πλάσματος του αίματος του ίδιου του ασθενή ενισχύοντας την αποκατάσταση των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη. Τα αποτελέσματα της συνδυασμένης αυτής θεραπείας ραγάδων είναι θεαματικά, αγγίζουν το 90-95% στις λευκές ραγάδες και το 100% στις κόκκινες ραγάδες.

Info:

Cosmetic Derma Medicine

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View