Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνεχίζονται οι αποκομιδές "καλής θέλησης" από το σωματείο οδηγών-χειριστών του δήμου Πατρέων - ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζονται οι αποκομιδές "καλής θ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Κάνουν μερική αποκομιδή απορριμμάτων

Σε μία ένδειξη καλής θέλησης ,οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων και οι απολυμένοι πρώην συμβασιούχοι παρατασιούχοι της Υπηρεσίας, διεύρυναν το προσωπικό ασφαλείας ξεκινώντας  το πρωί της Παρασκευής να μαζεύουν τα σκουπίδια από εκκλησίες ,παιδικούς σταθμούς ,κατασκηνώσεις και  μεγάλους σωρούς που είχαν αποκλείσει καταστήματα και πεζοδρόμια , ενώ συνεχίσαν  την αποκομιδή από τις παραλίες, όπως η Πλαζ και η περιοχή του Ρίου και τα Βραχνέικα.

Πιο συγκεκριμένα, τέσσερα απορριμματοφόρα και έξι πλυντικά οχήματα έπιασαν δουλειά στις 10.00 το πρωί της Παρασκευής. Μόνιμοι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας, μαζί με απολυμένους πρώην συμβασιούχους, σε μια κίνηση καλής θέλησης και παρά την αποφασιμένη αποχή από τα καθήκοντά τους εως την ερχόμενη Πέμπτη, μάζεψαν σκουπίδια που προκαλούσαν βουνά σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Απορριμματοφόρα και πλυντικά οχήματα ξεκίνησαν από την Κορίνθου και κινούνται στο κέντρο, τις πλατείες και άλλα σημεία όπου διαπιστώνεται πρόβλημα.

Συνέχεια έχουν παραλίες της Πάτρας, όπως η πλάζ αλλά ακόμη και του Ρίου. Επίσης αναμένεται να γίνουν ψεκασμοί όπου κρίνεται αναγκαίο και σε λόφους σκουπιδιών, ώστε να περιοριστεί η δυσοσμία που πλέον έχει γίνει αφόρητη. Από Δευτέρα αναμένεται να γίνει μερική αποκομιδή απορριμμάτων και από συνοικίες.

Μόνιμοι και πρόσφατα απολυμένοι της καθαριότητας προσπαθούν να στείλουν το μήνυμα πως σκοπός τους δεν είναι να βρωμίσουν την πόλη ή να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών αλλά να εργαστούν.

Το σωματείων οδηγών χειριστών του δήμου Πατρέων ενημέρωσε με δελτίο τύπου για τις κινήσεις του τις επόμενες ημέρες:

Εκτός των άλλων αναφέρουν:

"Από τη Δευτέρα θα συνεχίσουμε το διευρυμένο προσωπικό ασφαλείας και καθημερινά θα αποσυμφορούμε και διαφορετική συνοικία ..

Με εργαζόμενους και απολυμένους συμβασιούχους παρατασιούχους ξεκίνησαν επίσης, να γίνονται ψεκασμοί στους λόφους των σκουπιδιών για να προστατευθεί η δημόσια υγεία.

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεχίσουμε μερική αποκομιδή και από συνοικίες της Πάτρας, όπου είναι έντονο το πρόβλημα και καθημερινούς ψεκασμούς όπως άλλωστε κάνουμε την τελευταία εικοσαετία σε μεγάλες κινητοποιήσεις σεβόμενοι τους συνδημότες μας.

Να υπενθυμίσουμε ότι από την πρώτη στιγμή της κινητοποίησής μας δεν σταματήσαμε τις υπηρεσίες σε ΚΔΑΠ ,ΑΜΕΑ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΑΪΚΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ .

Καλούμε σε συμπαράσταση το λαό της Πάτρας στα δίκαια αιτήματά μας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις